O profesoară din judeţul Olt, în vârstă de 56 de ani, a publicat, din greşeală, pe aplicaţia WhatsApp câteva fotografii care o înfăţişau în ipostaze pornografice.

Pentru că aveau numărul profesoarei lor, mulţi elevi au văzut fotografiile, unii le-au şi salvat, iar în zilele următoare acestea au devenit virale printre ei. A fost anunţat dirigintele unei clase de la Şcoala Gimnazială Valea Mare, una dintre şcolile în care predă profesoara, şi profesoara a fost avertizată asupra incidentului. 

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu, spune că este în curs o anchetă disciplinară, scrie adevarul.ro.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii“, a comentat Iacobescu.

Profesoara a avut deja o primă întâlnire cu elevii săi de la şcoala din Valea Mare. 

„Este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii”

„Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală“, a explicat directorul şcolii, prof. Cristina Opriţescu.

„Au anunţat dirigintele, şi dirigintele ulterior m-a anunţat şi pe mine… A fost o chestie de o oră-două. Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia… A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii… E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase“, a mai spus prof. Opriţescu.

Citește și: Ofițerul Simion Colta de la IPJ Cluj se laudă pe Facebook cu o canisă fără autorizație: „M-a reclamat un vecin care nu a mai făcut dragoste de mai mult timp”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here