Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, două fete şi un băiat, între care și o studentă de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, și-au pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut marți seara, în județul Mahedinți.

Potrivit anchetatorilor, la volanul autoturismului era un băiat în vârstă de 19 ani care ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un TIR. În urma impactului, și cel care conducea autotrenul a fost rănit.

Cele două fete de 18 și 22 de ani, precum și băiatul de 19 ani au rămas încarcerați în autoturism după impact. A fost nevoie de intervenție echipajului de descarcerare pentru extragerea tinerilor dintre fiarele contorsionate.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat și echipajele medicale au consemnat decesul celor trei.

„La locul evenimentului, au fost mobilizate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, a informat ISU Mehedinți.

Citește și: Noua „vedetă” pe piaţa imobiliară din Cluj. O anexă lipită de bloc, transformată în apartament, se vinde cu 50.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.