Este vorba despre o femeie din Venezuela de 36 de ani care nu a spus nimănui că este infectată și ulterior a transmis virusul întregii familii, potrivit Adevărul.

Verónica García Fuentes, de 36 de ani, s-a simţit rău în a doua săptămână a lunii decembrie, având febră şi o stare generală proastă. Şi-a făcut un test PCR care a avut rezultat pozitiv, însă a ascuns acest lucru familiei. Deşi a încercat să-i protejeze şi să stea la distanţă de ei, i-a îmbolnăvit pe toţi cei din casă: pe soţ şi pe cei trei copii: unul de 17 ani şi doi gemeni în vârstă de patru ani.

În ianuarie, femeia a făcut pneumonie, iar cu această ocazie a fost testată şi restul familiei, cu toţii fiind pozitivi. La 14 ianuarie, femeia a fost internată în spital, iar după două zile a fost internat şi soţul ei, care între timp a început să se simtă rău. O săptămână mai târziu, amândoi au murit. Starea de sănătate a celor trei copii s-a deteriorat, iar pe 27 ianuarie toţi trei au murit, la 42 de zile după ce Verónica a primit confirmarea că are Covid-19.

Citește și: O femeie a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla cu familia, cine este de vina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here