ciocan tribunal

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi că obligativitatea purtării măștii în exterior pe teritoriul României este o decizie legală.

La data de 23 decembrie, Curtea de Apel București a decis că decizia privind obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise este nelegală. Sentința a fost atacată cu recurs de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență și Departamentul pentru Situații de Urgență la Înalta Curte.

În urma atacului, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi că obligativitatea purtării măștii în exterior pe teritoriul României, măsură decisă de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), este legală, potrivit minutei de ședință.

Procesul a fost deschis de un cetățean, Ion Minodora, nemulțumit că este nevoit să poarte mască în spațiile publice deschise.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă. 

Citește și Câte persoane au fost vaccinate în Cluj și câte au prezentat reacții adverse

1 COMENTARIU

  1. O imbecilitate, purtarea mastii de rahat in spatii deschise. Oricum o intorci pe toate fetele. Ca aia cu interzisul circulatiei noaptea. Numai retardatii, care-s si analfabeti functionali, pot gasi „motive intemeiate”. Asta in ipoteza ca nu-i o „operatiune de dresare a boului de cetatean”. Eu prefer sa-i cred pe guvernanti mai degraba idioti decat malefici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here