Premierul ungar, Viktor Orban, a percizat într-un interviu acordat vineri postului de radio Kossuth că prețurile nu vor avea de suferit la nivelul Ungariei, chiar dacă în Europa se vor tripla.

O chestiune foarte importantă a politicii ungare este reducerea cheltuielilor cu utilităţile şi în această privinţă opoziţia de stânga are o poziţie foarte clară: dacă preţurile pe piaţă cresc, atunci şi oamenii să plătească mai mult – a spus Viktor Orbán în interviul acordat vineri postului de radio Kossuth, care a fost publicat sâmbătă pe pagina de Facebook a premierului. Guvernul naţional – care este naţional întrucât îşi apără cetăţenii – s-a situat pe poziţia potrivit căreia a fixat preţurile cu scopul protejării gospodăriilor, a familiilor şi a pensionarilor – a amintit premierul.

„Degeaba au crescut preţurile, pentru că noi nu le vom modifica, şi degeaba se dublează sau se triplează acum preţurile în Europa, că în Ungaria preţul utilităţilor nu va creşte. Atât timp cât guvernul nostru va fi la cârmă, acest lucru se va menţine” – a precizat Viktor Orbán, adăugând că cei din opoziţia de stânga au spus clar că dacă ei vor câştiga alegerile, vor creşte preţurile la nivelul pieţei.

Sursa: flux24.ro

Citește și: Pentru că urbaniștii lui Boc se țin de furtișaguri, clujenii plătesc daune de 700.000 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here