Ludovic Orban își va lansa la Cluj filiala județeană a partidului Noua Dreapta. el va fi însoțit de fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oroș.

Potrivit informațiilor actualdelcuj.ro, noua formațiune politică Forța Dreptei își va lansa oficial filiala la Cluj, în prezent aceasta numărând aproximativ 40 de membri, constituiți într-un „grup de inițiativă”.

Ludovic Orban nu putea lipsi de la evenimentul lansării, după ce ultima oară când a fost la Cluj în calitatea sa oficială de președinte al PNL  a fost boicotat „la scenă deschisă” de liderii liberali clujeni, Daniel Buda și Emil Boc.

În actuala postură de conducător al noii formațiuni Forța Dreptei, Ludovic Orban îl va avea de partea sa, la Cluj Napoca, pe deputatul clujean Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii, dar și pe alți foști aleși locali.

Mai sunt vechi liberali clujeni – primari și aleși locali – care-l simpatizează pe Orban, însă aceștia nu-și permit în momentul de față o afiliere la Forța Dreptei pentru că și-ar pierde mandatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here