O mamă revoltată a postat pe o rețea de socializare faptul că echipamentele de joacă din parcul de lângă Cluj Arena sunt stricate, motiv pentru care a făcut mai multe sesizări prin aplicația My Cluj, pentru a atrage atenția asupra acestui lucru.

Ea a mai precizat că nu este prima dată când face acest lucru, precizând că tot aceleași echipamente se strică, în continuare, în condițiile în care calitatea lor lasă de dorit.

„Am ajuns să fac asta iar, ieri, după ce zilele trecute, copilul meu s-a lovit și zgâriat la un picior, pe un astfel de echipament stricat. Nu știu ce firmă se ocupă de mentenanță, de reparații la spațiile de joacă din Cluj ( mi-am propus să aflu), dar nu fac treabă bună. Da, dacă faci sesizare, vin și repară. Dar, dacă nu faci sesizare, nu pare să vină nimeni să verifice, constant, din proprie inițiativă, dacă s-a mai stricat ceva sau nu, lucru care reiese din faptul că o mare parte din mobilier are probleme”, a scris clujeanca pe grupul de Facebook „Clujul Civic.”

Locul de joacă de lângă stadion a fost refăcut acum 2 ani

De la balansoare stricate, la stâlpi din lemn de susținere pentru barele de cățărat, care stau să cadă cu tot cu copiii care se urcă pe ele, la discuri de plastic desprinse, la plăcile de tartan care nu susțin echipamentele montate, la ușile cutiilor metalice cu circuite electrice stricate, deschise, la bare de metal lipsă, la alți stâlpi de susținere a toboganelor, care nu sunt la același nivel, locul de joacă renovat/refăcut acum 2 ani lasă mult de dorit.

„Asta, pe lângă faptul că firma de la care a fost cumpărat mobilierul și cine a proiectat acest spațiu, a făcut-o prost. Investiție făcută să pară ok, să scoată ochii, dar jalnică. Mai încăpeau alte echipamente, și pentru copii mai mici, hinte, balansoare, pentru că nu sunt suficiente. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă lumea nu ar face sesizări. De obicei, la noi, până nu se întâmplă o tragedie, nu se fac schimbări, dar și atunci, ele au loc cu chiu, cu vai. Iar acesta e un loc central de joacă, nu îmi pot imagina cum sunt spațiile dintre blocuri, în cartiere, unde schimbările bune se întâmplă rar, în Cluj-Napoca”, a conchis clujeanca.

Citește și: Cămătarii Bonnie și Clyde de Cluj au fost condamnați

1 COMENTARIU

  1. D-na daca va aratai nemultumirea se va intampla ceva asemanator cu ce a facut Boc si in Parcul Rozelor, a luat un aparat la care se mai puteau face ceva exercitii de forta si pentru seniori si l-a dus numai el stie unde , in ce curte sau gradina, a cui numai el stie. Am sunat la primarie si nu am primit nici un raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.