În condițiile în care autoritățile de la Kiev desfășoară un adevărat război împotriva celor jumătate de milion de români din Ucraina încercând asimilarea lor prin orice mijloace, sunt trădători în Parlamentul României care sunt gata să-i mai trădeze încă odată pe românii din Ucraina votând un acord militar cu Kievul, transmite Romanian Global News.

Proiectul de Lege pentru ratificarea Acordului de cooperare militară dintre România și Ucraina a primit aviz favorabil de la Comisia pentru Apărare a Camerei Deputaților, care este prima cameră sesizată și urmează să intre pe ordinea de zi a plenului. Singurii parlamentari care nu au votat pentru aviz pozitiv au fost cei doi deputați AUR, generalii Mircia Chelaru și Nicolae Roman.

Iată lista celor care au votat pentru un aviz favorabil, bătându-și joc de cei jumătate de milion de români din Ucraina și de strigătul lor de ajutor la adresa Țării mamă!

 1. Preşedinte Şovăială Constantin PNL
 2. Vicepreşedinţi Fifor Mihai-Viorel PSD
 3. Georgescu Nicolae PSD
 4. Moldovan Sorin-Dan PNL
 5. Rodeanu Bogdan-Ionel USR PLUS
 6. Secretari Coarnă Dumitru PSD
 7. Tănase Antonel PNL
 8. Membri Bîlcea Ovidiu-Sergiu PNL
 9. Cozma Adrian-Felician PNL
 10. Cozmanciuc Corneliu-Mugurel PNL
 11. Cristescu Radu-Mihai PSD
 12. Fălcoi Nicu USR PLUS
 13. Grindeanu Sorin Mihai PSD
 14. Kulcsár-Terza József-György UDMR
 15. Macovei Silviu Nicu PSD
 16. Molnar Radu-Iulian USR PLUS
 17. Poliţeanu Mihai-Laurenţiu USR PLUS
 18. Popescu Pavel PNL
 19. Rasaliu Marian-Iulian PSD
 20. Rujan Dumitru PNL
 21. Salan Viorel PSD
 22. Simonis Alfred – Robert PSD
 23. Weber Mihai PSD

Sursa aici: http://www.cdep.ro/comisii/aparare/pdf/2021/rp143.pdf

Guvernul a cerut procedură de urgență pentru acest act normativ (care face parte din categoria legilor ordinare), solicitare care a fost aprobată de conducerea Camerei Deputaților.
Executivul a explicat în expunerea motivelor pentru emiterea actului normativ că „dimensiunea de apărare are relevanță în contextul mai amplu al situației din regiune, având în vedere interesul României de a susține parcursul și integrarea euro-atlantică a Ucrainei, prin dezvoltarea unui parteneriat funcțional prin identificarea domeniilor de cooperare de interes pentru ambele părți”.

Adică în timp ce Budapesta blochează cooperarea NATO cu Ucraina pentru că Kievul amenință cu asimilarea pe cei 150.000 de unguri din Transcarpatia, executivul trădător de la București consideră că integrarea euro-atlantică a Ucrainei este mai importantă decât cei jumătate de milion de români rămași în teritoriile date Ucrainei, ca urmare a consecințelor Pactului Ribentropp-Molotov! Vom vedea cum va vota plenul Camerei Deputaților!

2 COMENTARII

 1. Romania e condusa de angetii altor tari – Germania Israel Rusia etc si de tradatori vanduti intereselor straine. AUR par sa fie singurii patrioti adevarati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here