Purtatorul de cuvant al PDL, Liviu Negoita a anuntat faptul ca Biroul Permanent National al PDL a decis sa convoace sambata, 20 februarie, Colegiul Director, eveniment la care democrat-liberalii l-au invitat si pe presedintele Traian Basescu. Sedinta Colegiului Director largit va avea loc sambata incepand cu orele 1, la care vor participa  membrii BPN, grupurile parlamentare din Senat si Camera Deputatilor,precum si presedintii de consilii judetene, a declarat Liviu Negoita.                                                                                                                                       La acest Colegiu Director se va discuta despre prioritatile politice ale partidului democrat liberal pentru anul 2010 si de asemenea va avea loc si o dezbatere impreuna cu membrii Comisiei de statut din partid, urmand ca pana in martie sa fie elaborat un proiect de statut, in perspectiva alegerilor interne.
"Am hotarat si am si facut lucrul acesta, l-am invitat pe presedintele Traian Basescu la reuniunea noastra de sambata. Noi speram sa avem o dezbatere importanta pentru noi si pentru tara", a mai spus Negoita, dupa sedinta BPN.
Intrebat de ce PDL l-a invitat pe seful statului la sedinta Colegiului Director, Liviu Negoita a raspuns ca i se pare "normal" ca presedintele Basescu sa vina la aceasta intrunire, "daca domnia sa considera ca poate sa participe".

"Noi ne exprimam convingerea ca va putea sa vina, avand in vedere ca PDL l-a sustinut in campania electorala pe Traian Basescu si proiectele sale privind modernizarea Romaniei noi ni le-am insusit", a spus el, precizand ca seful statului si PDL au "multe lucruri in comun care pot fi discutate la aceasta intrunire".

Adina Botirca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here