Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat luni, inaintea sedintei BPN, ca PDL va schimba saptamana aceasta presedintele Senatului, prin vot, aratand ca cererea democrat-liberalilor nu poate fi nici constitutionala si nici neconstitutionala.
"De mult prea multe ori oprim lucruri care nu ne plac prin a nu le discuta, vezi formula lui Geoana, ca sa nu se ajunga la discutarea revocarii pe ordinea de zi a Senatului nepunand pe ordinea de zi o cerere. O cerere nu poate fi nici constitutionala, nici neconstitutionala. Este cererea unor senatori de a discuta ceva, de exemplu cererea unor senatori de a discuta despre influenta razelor de luna asupra galosilor de guma", a comentat Berceanu initiativa senatorilor PDL.
El a mai aratat ca, daca majoritatea celor prezenti in Senat vor sa discute aceasta problema, nimeni, nici Curtea Constitutionala, nici presedintele tarii, nici cel al Senatului nu pot impiedica dezbaterea.
"Ca in cursul dezbaterii se ajunge la o concluzie sau la alta, este altceva, dar ideea ca cineva stabileste «mie mi se pare ca e neconstitutional ce vreti voi», mi se pare o alta incalcare grava a Regulamentului", a mai spus Berceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here