În această dimineață polițiștii fac percheziții în Cluj și mai multe județe într-un dosar de fraudă care are un prejudiciu stabilit de 6 milioane lei. Şapte percheziţii domiciliare şi la sediile unor firme au loc, joi dimineaţă, în judeţele Bihor, Cluj, Olt, Vâlcea şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală şi înşelăciune cu prejudiciu de peste 6.000.000 lei, anunţă Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti din Bihor, de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de structurile similare din judeţele în care au loc acţiunile, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

„În urma cercetărilor efectuate până în prezent, reprezentanţii a patru societăţi comerciale din judeţele Bihor, Cluj, Vâlcea şi Argeş sunt bănuiţi că, în perioada 2018 – 2019, ar fi creat un mecanism fraudulos, prin care ar fi colectat, transportat şi reciclat 3.113.669 kilograme de deşeuri de ambalaje din sticlă, inducând astfel în eroare autorităţile de mediu ale statului. Prejudiciul estimat, cauzat astfel bugetului consolidat al statului, este de 6.227.338 de lei”, se precizează în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. Spălările de bani pe imobiliare infracțiuni complexe, evaziuni fiscale şi înşelăciuni nu sunt nici aceastea priceperea Parchetelor din Cluj ? Probabil lucrători ai altor Servicii de Investigare, din alt judet, vor cerceta şi activitățile infracționale amintite, dar şi trimiterea personajelor abjecte în fața Judecătorului de drepturi și libertăti, iar nu (a urnei de vot) la Județeana de Partid ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here