Deliciu culinar

Pizzeria Seba oferă cele mai bune rețete din oraș, un meniu vast, pentru toate gusturile, ingrediente proaspete și de calitate, bucate ce păstrează influențe discrete italienești, introduse de proprietarul și bucătarul Septimiu Sebastian Șușman și, nu în ultimul rând, prețuri accesibile, la care este imposibil de rezistat.

Mirosul care vine din bucătăria pizzeriei și umple împrejurimile străzii Lalelelor, atrage atenția clujenilor spre locul, unde cele mai diverse și delicioase bucate sunt gătite cu dragoste și grijă de către adevărați specialiști în domeniu culinar.

Un meniu delicios pentru fiecare

Pizzeria Seba propune clienților un colorit întreg de bucate, unele mai originale ca altele, adevărate opere de artă.

Pentru vegetarieni bucătarii de la Pizzeria Seba pun la dispoziție Pizza Vegetariana sau gătesc cu drag Pizza Funghi Porcini ori Pizza Melanzane, pentru iubitorii de carne cea mai potrivită este Pizza Maialona cu salam, șuncă, bacon sau pentru îndrăgostiții de pește și produse marine, se găsesc în meniu cele mai orginale pizza: Pizza Tonno e Cipola cu pește ton, specialitatea Pizza Sebastian cu somon sau chiar Pizza Orto Mare cu creveți și dovlecel și Pizza Fructe de Mare cu scoici, creveți și calamar, pentru gurmanzi. Pizzeria Seba nu-i neglijează nici pe iubitorii de senzații tari și iuți, la propriu, oferind cu mare drag specialități picante, precum Pizza Mille Gusti, Tremozine și Diavola. Pentru cei mai conservatori își fac loc în meniu și tradiționalele Pizza Napoletana, Prosciutto Funghi și Capriciosa, iar cei mai exotici își pot satisface papilele gustative, mâncând Pizza Hawaii, Marinara sau Poldo, cu cartofi prăjiți.

Să nu uităm, însă, că meniul nu se rezumă doar la pizza. Cele 5 salate delicate aduc prospețimea în sufletul clienților, în orice anotimp al anului, iar ingredientele interesante cu care sunt gătite pastele, sigur, uimesc toți receptorii gustului. Cele 4 feluri de Focacia, probabil, vor fi o premieră pentru mulți clujenii, iar varietatea de Puccea reprezintă, cu siguranță, un deliciu culinar, menit să  frapeze pofticioșii cu senzații noi.

Lăcașul cu secrete culinare

Este incredibil câte idei deosebite și unice păstrează cu grijă cei de la Pizzeria Seba. Secretele din interior nu se dezvăluie, doar se așază frumos pe aluatul de pizza, creând o combinație nouă și specială de gusturi, ce are scopul de a răsfăța clientul și a rămâne în memoria acestuia, pentru mult timp.

Totuși, una dintre tainele pizzeriei rezidă în aluatul unic, frământat manual, preparat într-un cuptor special de lemne.  Aluatul a cărui rețetă datează încă din 1957 și care a fost perfecționată de peste 2000 de pizzeri, este însoțit de o diversitate de toppinguri. Aluatul are un blat moale, potrivit oricărui regim alimentar, ceea ce demonstrează atenția pe care colectivul Seba o atrage fiecărui detaliu din procesul gătirii.

Cuptorul pizzeriei Seba

Pizzeria Seba este pizzeria pentru toți clujenii, pentru toate gusturile, pentru toate mofturile. Ea împlinește orice vis culinar, aduce la realitate orice idee inedită și permite degustarea unor bucate exclusive în Cluj-Napoca.

Totul este destinat deservirii și satisfacerii la cel mai înalt nivel a clientului: livrări rapide la comenzi telefonice și online, livrări la evenimente, promoții și reduceri, cadouri și deservirea individuală a fiecărui client în parte!

Mai multe informații și date de contact oferă site-ul oficial al pizzeriei: pizzeriaseba.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.