Polițiștii de la Serviciul de Imigrări Timiș și jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara au descins pe șantierul unui complex imobiliar aparținând omului de afaceri Ovidiu Șandor. Autoritățile suspectează că ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale. Profit.ro a relatat de mai multe ori că lipsa de lucrători români, care i-a determinat pe unii antreprenori să recruteze personal inclusiv din Filipine. Plecarea lucrătorilor români în alte țări a condus la situația în care angajatorii, la salariile pe care le oferă, nu găsesc suficienți români dispuși să se angajeze la ei și sunt nevoiți să apeleze la personal din țări exotice, precum Filipine, Thailanda, Nepal  De asemenea, muncitori aduși din Vietnam construiesc un complex rezidențial de lux în Capitală.

Polițiștii de la Serviciul de Imigrări, sprijiniți de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara, au descins pe șantierul Isho, un complex imobiliar aflat în apropierea centrului orașului, scrie News.ro. Polițiștii au suspiciuni că printre cei care lucrează pe șantier se numără și imigranți, astfel că anchetatorii verifică prezența pe șantier a unor lucrători străini și documentele acestora.

Anul trecut, Ovidiu Șandor a fost desemnat câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2018. 
Antreprenorul Ovidiu Șandor este CEO al Mulberry Development, o companie din Timişoara cunoscută la nivel internaţional pentru proiectele imobiliare City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj Napoca. Șandor este cunoscut și pentru implicarea în proiecte culturale, precum Bienala Art Encounters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here