Droguri

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT, au prins în flagrant 3 persoane în Baia Mare.

Aceștia au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt s-a reținut că, în perioada 22-23 ianuarie 2021, inculpaţii au fost surprinși în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc
În urma perchezițiilor domiciliare, a fost găsită și ridicată cantitatea de peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA și 200 de grame de canabis.
Totodată, a fost indisponibilizată suma de 17.000 de lei și 1.000 de euro, telefoane mobile și înscrisuri necesare documentării activității infracționale.
Faţă de cei trei inculpați Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, conform comunicatului DIICOT.

Citește și: 3 persoane reținute pentru trafic de droguri pe raza județului Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here