Mircea Abdrudean

Noul prefect al județului Cluj, Mircea Abrudean, și-a ales omul de bază în instituție în persoana lui Marius Chiș, fost ofițer de poliție judiciară din cadrul DNA. Pensionar de vreun an de zile, Marius Chiș este în prezent directorul Cancelariei prefectului. Marius Chiș a anchetat în trecut dosare răsunătoare din Cluj, respectiv ”Mită la CJ” sau dosarul ISCTR.

Practic, ofițerul de poliție judiciară de la DNA care i-a anchetat pe liberalii din Cluj este acum mâna dreaptă a liberalului Mircea Abrudean, ales în baza Ordinului prefectului. Întrebat pe ce criterii a fost selectat în actuala funcție, noul prefect ne-a declarat că ”pe criterii de competență, evident”.

Despre anchetele pe care Marius Chiș le-a făcut avându-i în vizor pe oamenii din PNL, Mircea Abrudean spune că nu cunoaște subiectul.

”Nu cunosc. Nu cunosc subiecte legate despre cine a anchetat sau ce a anchetat, eu știu că este un om care provine din interiorul MAI, care a avut o carieră fără pată în zona asta și ăsta e și motivul pentru care am ales să avem această colaborare”, spune Mircea Abrudean.

Marius Chiș
Marius Chiș, alături de soția sa.

3 COMENTARII

  1. […] 7. Noul prefect al județului Cluj, Mircea Abrudean, și-a ales omul de bază în instituție în persoana lui Marius Chiș, fost ofițer de poliție judiciară din cadrul DNA. Pensionar de vreun an de zile, Marius Chiș este în prezent directorul Cancelariei prefectului. Marius Chiș a anchetat în trecut dosare răsunătoare din Cluj, respectiv ”Mită la CJ” sau dosarul ISCTR. (Gazeta de Cluj) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here