Mark Rutte, prim-ministrul Olandei, prezent la summit-ul european de la Sibiu, a declarat că România va intra în spaţiul Schengen, atunci când va respecta principiile statului de drept şi democraţiei. Întrebat când crede că va fi România pregătită, Rutte a răspuns: „Când vă veţi conforma tuturor regulilor: statul de drept, democraţia. Nu mergeţi în direcţia corectă în acest moment.”

Olguța Vasilescu, reacție după declarația premierului Olandei

Olguța Vasilescu a avut o reacție imediată după ce premierul Olandei a declarat la Summitul UE de la Sibiu că România nu este pregătită pentru aderarea la Spațiul Schengen.

‘Premierul Olandei ne-a transmis azi, de la Sibiu, ca Olanda nu e de acord sa fim primiti in Spatiul Schengen. La ce buna toata desfasurarea de forte de azi? Ca sa vina mai marii europeni sa ne spuna cat de putin contam pentru ei si sa critice Romania? Johannis s-a spalat pe maini. Temele importante pentru stat au fost pasate la guvern. El si PNL sunt in campanie. Ii intereseaza doar sa le apara ranjetul in fotografia de familie… Cu ce se aleg romanii, insa?”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. …..toti plini de ei si cu teluri precise…..sa luam tot….si sa-i speriem si umili cat de mult….doar santem si facem si dregem…. si ei…….sa suporte , ca iobagii in fata grofilor si trimisilor Vienei sau Turciei sau Moscovei….!.un alt Summit…..fara rost….si fara anarhistii de rigoare …!….cam saracuta prezenta unui grupuscul intr-o piata pustie ,bordata de sibienii adusi la spectacol….!nu prea mi-a crescut sentimentul ca avem ceva in comun….decat un tratat bazat pe santaje si minciuni poleite….si o tara debusolata , saracita ,cu populatia gonita de masurile luate la indicatiile acestui grupuscul….multa greata …a navalit cand au deschis gura cativa dintre ei….
    .!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here