Primarul comunei Brebu din județul Prahova, liberalul Adrian Ungureanu care acum candidează pentru al treilea mandat este acuzat că înjură bătrânele din comună, cât și pe preotul local. Dovada a fost publicată de către jurnaliștii de la incisivdeprahova.ro care au publicat miercuri, 9 septembrie 2020, o înregistrare în care se susține că vocea i-ar aparține primarului.

„Sa-mi suga p… babele de la biserica. Sa-mi suga cu popa cu tot. Acolo e mahala si niste idioate. (…) De ce sa nu stam si noi patru ani, sa belim p…, sa ne plimbam, sa ne recream? Mai e ceva de facut? Nu mai este nimica de facut. (…)

Ma pufneste rasul, cum a venit si Pitigoi ieri (n.r. Ioan Adrian Pitigoi, viceprimar al municipiului Campina si prim-vicepresedinte al PMP Prahova), sa ii dau un om la partid la el, ca sa castige si el un consilier, si pe urma omul ala va fi cu mine. Eu i-am zis: ‘Mai, p…, daca nu ies cu toti consilierii? Prima luna, n-oi iesi. Dar luna a doua, ii iau pe fiecare pe rand si ti-i f… Imposibil sa n-aiba vreunul un WC in curte fara autorizatie’. (…)

Va fi pielea p… primarul. (…) Au facut ei un sondaj la Brebu si ca partidul are 35 (n.r. PNL are 35%) si PSD-ul are 27 [la suta]. Si zic: ‘Imi belesti tu mie p… N-are cum sa aiba partidul 35 la Brebu’. (…) Vine USR-ul. Imi suge mie p… USR-ul. Vreau sa-l vad si eu pe USR-istul ala de Brebu. (…) Ii f… pe consilieri, de le sar fulgii. In primul rand, ii fac prosti in sedinta, ca-s niste idioti. Dar le zic eu. Ca n-am mai avut de-astia de la PSD, care au mancat c… si le-am dat m… cat au putut ei. (…) Eu ii f… pe astia si-i bat pana-i ia toti dracii, ma. Dar ce crezi, ca la mine prostul comanda aici? Propun sa vina, in p… mea aici, in locul meu. (…) Ma c… in ea de politica. (…) Vino, in p… mea, si vorbeste!”

Primarul a vrut să meargă în Las Vegas pe banii comunei

În anul 2017, Mediafax a scris aici și aici cum primarul Adrian Ungureanu a vrut să meargă în Las Vegas pe banii comunei, împreună cu un inspector și doi consilieri locali, dar bineînțeles că localnicii din Brebu au sărit în sus, acuzându-l pe primar că de fapt ar vrea să meargă într-o excursie, ca să joace la cazinouri. Câteva zile mai târziu, Ungureanu a renunțat la călătoria care ar fi urmat să coste 45.000 de lei, plângându-se de „populația cu gândire comunistă”.

2 COMENTARII

  1. Ei, un tipic PNL-ist, ce mai vreți? Șleahta de derbedei care s-a erijat fără a fi votată în frumtea țării, își face de cap și ne obligă copiii să poarte măști 6 ore/zi, nemișcați, în bănci. De ce fac asta? Pentru că le permitem.

  2. nooo,bine nooo, dar faza cu babele „de la liturghie” care trebuie sa „presteze” ma ‘achiesez’ si eu. Liberal , liberal dar cand e de dat …………ue la babe, ma bag si eu. Politica pana la un punct,, cu babele, e altceva. Nu conteaza, PNL USR PSD, …uie la babe sa fie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here