Sursa foto: Facebook

Orașul de cinci stele al lui Emil Boc devine, treptat, un adevărat chin pentru clujeni, din cauza deciziilor luate pe repede-înainte de către municipalitate. De curând, primăria a decis ca toate piețele volante să fie mutate, încă din această săptămână, pe platoul de lângă Cluj Arena, o decizie care nemulțumește pe majoritatea cetățenilor.

Consilierul local USR, Alexandra Oană, a precizat că unul dintre factorii ce fac piețele volante atractive este apropierea de casă.

„De acum înainte, însă, pentru a cumpăra produse de la mici producători va trebui să mergeți, indiferent de cartierul în care locuiți, în zona parcului central. Suntem în aceeași paradigmă, comodă pentru Primărie, dar păguboasă pentru clujeni în care totul se întâmplă în centru, iar cartierele nu au decât să se descurce. Degeaba tot vorbim despre orașul de 15 minute, în condițiile în care inclusiv pentru a face piața de la producători trebuie să te deplasezi în centru. Dacă locuiți în cartiere cât de la îndemână este să mergeți la piața volantă lângă Cluj Arena?”, a scris consilierul local USR pe o rețea de socializare.

La aflarea veștii, mai mulți clujeni au comentat măsura luată de primărie, precizând că totul se face în interesul lor, nu al cetățenilor. ”Cred că însuși atributul „volantă” sugerează caracter tranzitoriu și localizare flexibilă, după nevoie. Dacă le mută pe toate într-un singur loc, e de fapt un mall agrar în aer liber, și va fi mai ușor și pentru samsari să se strecoare printre ei. Or fi fost reclamații că nu pot fi folosite parcările? (cea din Gheorgheni, de exemplu)”, a scris un internaut.

Citește și: Emil Boc: Continuăm susținerea transportului public gratuit pentru pensionari cu venituri mici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.