IPJ Cluj efectuează cercetări după ce un dispozitiv electronic a fost descoperit miercuri într-un birou al Primăriei comunei Florești. Dispozitivul se afla în spatele alarmei cu senzor de mișcare. Nu e prima dată când are loc un astfel de eveniment – în Primăria Florești au mai existat tentative de spionaj, încercându-se inclusiv spargerea unor conturi de e-mail, De altfel, și în campania electorală trecută au existat astfel de atacuri la adresa lui Horia Șulea.

„La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea sediului profesional, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

1 COMENTARIU

  1. Florestiul trebuie sa faca parte din Cluj-Napoca, cele doua entitati fiind demult unite. Un oras mai mare atrege mai multi bani, investitori, angajatori, turisti constructori, firme etc. Este spre binele tuturor ca Floresti si Baciu sa fie si oficial cartiere a Cluj-Napoca, asa cum si sunt in realitate. Am avea un Cluj-Napoca de 450-500 locuitori, un oras mare important ce nu ar mai putea fi ignorat nici regional nici international.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here