În dosarul retrocedărilor ilegale de pădure din judeţul Bacău în care sunt implicați mai mulți oameni de afaceri și politicieni, apare un episod hilar din ”businessu” clujean.

 

Prinţul Paltin-Sturdza, beneficiarul retrocedărilor, a dezvăluit într-o mărturie lipsa de încredere faţă de unul dintre intermediari, afaceristul Ioan Gheorghe Varga, cunoscut clujenilor sub numele de „Neluţu Varga”, cel despre care se spune că ar fi patronul din umbră al clubului de fotbal CFR.

Neluţu Varga trebuia să îi faciliteze lui Paltin-Sturdza o întâlnire cu şeful Direcţiei Silvice Bacău, Viorel Ghelasă, vicepreşedinte PSD Bacău. Omul de afaceri clujean ar fi indus în eroare şi alte persoane atunci când ar fi derulat alte afaceri:

”Înainte să ajung la întâlnirea programată cu Ghelasă, bănuind că Varga este în stare să însceneze o întâlnire cu acest Ghelasă, m-am uitat pe Internet să caut o imagine cu Ghelasă. Această bănuială am avut-o deoarece auzisem de la Voinea o relatare despre faptul că, pentru a perfecţiona o tranzacţie, Varga adusese într-un elicopter un rrom îmbrăcat în şeic”, a declarat Paltin-Sturdza, potrivit ziare.com.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here