Procurorul General a anunțat că va deschide procedura de verificare pentru un procuror din Oravița care este acuzat de hărțuire sexuală.

Cea care face acuzațiile este chiar una din victimele din dosarele sale. Femeia, care în teorie trebuia protejată de procuror, a precizat că a fost supusă unor presiuni incredibile din partea procurorului de caz.

Procurorul George Bucurică este acuzat de Monica Bojin că i-a făcut diverse avansuri și că i-a propus explicit să întrețină relații sexuale și, mai mult, să colaboreze cu el în alte dosare, a anunțat Antena 3.

Monica susține că este parte vătămată într-un dosar instrumentat chiar de către George Bucurică. Plângerea penală pentru hărțuire nu a fost finalizată până în acest moment.

O parte dintre conversațiile celor doi au fost înregistrate, iar cazul a fost prezentat la ”Sinteza Zilei”.

George Bucurică a refuzat să comenteze acuzațiile și a spus că totul este ”o greșeală” și că o relație cu Monica Bojin este ”exclusă”. ”Credeți că este prima încercare? Nu am timp să dezbat cu fiecare persoană…” a spus George Bucurică.

O poveste asemănătoare a avut loc și în 2013, când o altă tânără l-a acuzat de un comportament similar pe Bucurică și chiar a depus o plângere penală împotriva sa, după cum a relatat presa la vremea respectivă.

Procurorul General va deschide o procedură de verificare în acest caz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here