Profesorul universitar Dan Păcurariu, acuzat că, în iunie 1998, şi-a ucis cu sânge rece iubita, din gelozie, a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Decizia instanței este definitivă.

Dan Păcurariu a fost găsit vinovat că în 1998 a ucis-o pe Mihaela F., femeia pe care o iubea, dar care luase hotărârea să se despartă de el. Trupul victimei a fost găsit în locuinţa ei, iar profesorul a fost considerat iniţial suspect, însă ulterior, această pistă a fost abandonată.

Abia anul trecut, poliţiştii de la Serviciul Omoruri au redeschis acest dosar uitat şi au ajuns din nou la suspectul principal: profesorul universitar Dan Purcariu.

Anchetatorii au refăcut pas cu pas istoria relaţiei dintre Dan Păcurariu şi Mihaela F.. Au stabilit că femeia se săturase de gelozia lui obsesivă şi a decis să îl părăsească. Asta i-ar fi provocat furia bărbatului.

Anchetatorii aveau acum elemente că Dan Păcurariu ar fi fost autorul crimei, iar lucrurile s-au lămurit după ce au obţinut noi date.

Poliţiştii au surprins discuţii dintre profesorul acuzat de omor și mama sa. Aceasta îi spunea băiatului ei ce să spună în fața anchetatorilor de fiecare dată când era interogat şi împreună dezbăteau probele pe care poliţiştii le aveau împotriva lui, susţin surse din anchetă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here