Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă vine cu o propunere stupefiantă în plină pandemie, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător, care să fie accesat de autorități după bunul plac. În opinia lui Falcă, România are ”șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului, transmite Inpolitics.

”O situaţie de criză cere readaptarea din mers a instituţiilor statului şi a mediului privat. Situaţia din prezent ne arată că acum, mai mult ca oricând, digitalizarea administraţiei din România e necesară. Să nu mai amânăm, acum e momentul schimbărilor necesare şi poate deveni şansa noastră. Pandemia de coronavirus şi blocajul cauzat instituţiilor poate duce la un moment de reflecţie al autorităţilor. Mai precis, acestea ar trebui să găsească soluţii la întrebarea: cum ne organizăm activitatea astfel încât să fim eficienţi?” scrie Falcă într-un material difuzat în media.

”O necesitate şi o şansă acum este să oferim cetăţenilor o identitate digitală, unde pe un card se pot cumula informaţii şi date despre identitate, sănătate, drepturi şi obligaţii fiscale şi multe alte opţiuni, această identitate digitală unică putând fi folosită ca unic instrument în relaţia cu toate instituţiile statului, chiar şi cu băncile dacă se doreşte.
Iar digitalizarea cred că nu ar fi un proces dificil. Aşa cum suntem astăzi campionii lumii la viteza internetului pentru că atunci câţiva când am construit reţeaua naţională am sărit etape şi am folosit ultima tehnologie, aşa şi acum avem şansa să sărim etape şi să câştigăm ani prin procesul de digitalizare cu ultimele tehnologii folosite în lume(…)
Puşi în faţa unei noi situaţii, poate că guvernarea condusa de colegii mei, având în spate şi sprijinul Parlamentului, ar încerca să pună la punct un proiect devenit de interes naţional, fie că vrem, fie că nu vrem. Aşadar, cu dorinţa de a face un pas în faţă şi cu un plus de implicare a tuturor actorilor politici sunt sigur că proiectul digitalizării României va fi început într-un mod serios” mai scrie Falcă. 

38 COMENTARII

 1. Scuze… eu nu vorbesc in articolul meu nicăieri de cipuri . Citiți va rog articolul meu și vedeți diferența. Cu respect pentru cititori dumneavoastră.

  • Jita , acum m-am convins definitiv si irevocabil , ca „tranvaiele” nu a fost doar o greseala de tastare. Tu chiar nu stii limba romana. Janes mo?

  • Menționez nu sunt Pesedist,sunt doar contra crimelor guvernului romaniei…
   Sunt înpotriva genocidului creat de guvernul Orban înpotriva poporului român…
   STOP crimei organizate al parlamentului României…
   Dragi Români !
   Klaus Iohannis înpreună cu Guvernul Orban ne distrug economia româniei cu buna știință…
   Acești TRĂDĂTORI de țară sunt cumpărați de Bill Gates contribuind Cu toți la marele GENOCID…
   Pe baza așa zisei pandemie covid19,ei manipuliază poporul român obligând toți medici să nu trateze altele patologii alle pacienților și pacienți să nu fie primiți în spitale decît doar pentru așa zisa falsitatea covidului19…
   Dragi români,acest groasnic GENOCID Înpotriva populație trebue STOPAT…
   CRIMINALILOR Klaus Iohannis,Ludovic Orban,Vela,Tătaru , și întregului guven Orban trebue să Li se inpună de URGENȚĂ demisia de câtre toți parlamentari Romîniei…
   Ne sunt încălcate toate drepturile fundamentale de către corupți parlamentului Romîniei…
   Nu acceptăm să mai fim subjugați de către leprele penale ale guvernului ORBAN…cerem demisia tuturor leprelor parlamentare care au contribuit la genocid înpotriva poporului român…
   Cerem ca acești criminali să fie trași la răspundere,și Insistăm să fie deschis dosar penal înpotriva tuturor criminalilor din parlamentul româniei.

 2. Ok,atunci ce inseamna o identitate digitala,dl Falca,spunetimai pe inteles,daca nu este un cip,at ce? Si de ce chiar acum,chiar este asa urgent? Puneti l dvs primul ca se pare ca purtati mult de grija poporului roman….

 3. Pentru ce mai este necesar un cip?
  Pentru identificare, plăți etc., este suficientă amprenta.
  (înlocuitoare de carduri financiare, de sănătate și de identificare – C.I.)
  Restul, au în spate cheltuieli, furnizori și alte afaceri și interese ascunse publicului consumator.

  • Amprentele sunt luate la comiterea unui fapt criminal sau la ocuparea unei pozitii care implica ace4asta masura. Nu toti cetateneii trebuie si nicaieri nu se face asta pana acum- sa isi lase amprenta ;decat daca vor- de ex NEXUS- date biometrice- ochiul, etc..la trecere frontiera fara a mai fi oprit si legitimat..

 4. Bravo dnu Falca . DIGITALIZARE insemna ca informatiile sunt stocate intr-un CIP ca pe BANDA MAGNETICA nu se mai poate . De 30 ani , voi politicieni tot vă jucati cu cuvintele

 5. ,, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător,,
  ce grad in masonerie ai ? te-au platit bine cei din masonerie..te va manca iadul pentru raul care il faci

 6. Comentariu:deci asta se vrea prin aceste ordonante și decrete ca sa nu poti protesta si a te opune lor Mai avem Parlament sa-u e pe mana cu ei?

 7. Eu cred. Ca voi Aveti Alzaimer trebuie controllati totii din politica , este viata noastra a romanilor daca merg la spital platesc .. daca muncesc Eu mananc nimeni nu imi da gratis atunci c’è va preoccupa viata noastra si nu va preoccupa cum a ti distrus fabricile uzinele si a ti trimes sclavi in Germania pe timpul pandemiei c’è este pe glob ., cred. Ca ar fi bine sa mai taceti in privinta poporului , da ti de munca la Romani nu II face ti sclavi la nemti ,, a ti distrus tara pamantul venim noi sa va scuturam sa vedem de pe c’è a ti facut averile si milioane de eur

 8. Domnule, Falca ,eu vad caci d-voastra ati citit Biblia si doriti cu adevarat sa se implineasca Apocalipsa,care prevede caci semnul fiarei 666 va fi implantat pe frunte s-au mâna dreapta.Asta inseamna caci trebuie sa fie reconstruit Templul de la Ierusalim, si d-voastra sa fiti pusi ca Anticrist, salvatorul omenirii.Vedeti mai intâi ce faceti cu România, de ce ati distrus tot in 30 de ani, si sa spuneti poporului român, ca si credinciosi sa nu-si mai puna nădejdea in lumina lumânării ,si-n mortii din Biserici, ci sa creadă in Singurul Salvator, Domnul Isus Hristos. Vedeti ce avere are B.O.R.,si nu dau un leu saracilor.Numai patriarhul detine 200 mil .euro in bancile din Elvetia.Sa aiba Dumnezeu mila de noi toti.

  • Aveți perfectă dreptate….. Vai de noi cind între noi locuiește fiara Antichrist! Ne vinde pe doi bani…domnule Falca lăsați-ne sa trăim în sărăcia noastră dar cu Christos nu ne vindeți pe nimic ca și așa dacă Dumnezeu vrea sa murim tot murim și dacă el vrea sa trăim vom trai și cu toate bolile!! Are putere mai mare decit banul

 9. Sa-i ia naiba de politicieni handicapati. Ce dracu au in testele lor? Eu cred ca au creierii spalati si le lipseste sufletul. La ce stapan slujesc? Cu tara lor nu au nici o treaba, isi bat joc de pamanturile noastre, parca nu ar fi oameni.

 10. Haideti sa nu mai facem atatea comentarii ca toti suntem de vina ca in toti acesti 30 de ani nu s-a facut nimic!!! Stam si vorbim in VAN pe retelele de socializare, ne vaitam, ne plangem cu totii ca in aceasta tara nu merge nimic….dar nu aud pe cineva sa ia „atitudine cu adevarat” si sa schimbe cu adevarat situatia acesta care ne-a facut sa traim in SARACIE!!!! Ati vazut ca la francezi cand s-a propus iesirea la pensie la 65 ani au iesit oamenii in strada?! In afara daca se ia o decizie care e impotriva poporului oamenii ies????? Despre ce vorbim? ROMANUL a fost intotdeauna LAȘ….degeaba ne acuzam acum conducatorii….le spunem ca sunt ” toti o apa si un pamant, fara scrupule si VERTICALITATE MORALA” dar totul ramane la fel ca inainte….si cu asta am incheiat….

 11. De la digitalizarea informațiilor, adunate toate la un loc și până la a avea un cip/semn pe mâna dreaptă sau pe frunte nu o să mai fie decât un pas. Credeți că sunteți mai departe în gândire decât Bill Gates? Eu nu cred! Eu cred că a venit momentul să ne descotorosim de întreaga clasă politică și săi oferim un vot de neancredere.
  Îmi pare rău să aud că România este fruntașă la toate mizeriile lumii, de parcă liderii noștrii politici, trebuie să iasă primii în toată această prostie.
  Cu Coronavirusul, nu mai există bolnavi de gripă, de pneumonie, etc., toată lumea este etichetata cu coronavirus. Săracul român după ani de plată la sănătate, este tratat, ca o ciumă. Nu este nici măcar hrănit, dar tratat în spitalele groazei. Practic te duci cu o fractură deschisă și pleci într-un sac de ciolofan, cu diagnosticul fatal de Coronavirus. Oameni băgați cu deavalma, suspecți de COVID-19, alături de cei care suferă de alte boli,…Doamne, este o mare nebunie. Iar colac peste pupăză, domnul Falca, propune exact același lucru, ca și Bill Gates. Fraților, am înțeles mesajul, trebuie să ne pregătim de ce este mai rău. Libertățile omenirii, încet, încet, nu vor mai exista. Poate ați observat că nici de teroriști nu am mai auzit în această vreme, poate s-or fi infectat cu toții, sau au primit un semnal, să „stea acasă”. Domnule Falca, nu demonstrați decât, că sunteți în fruntea unui sistem care se raportează la niște cifre, iar noi pentru voi, nu reprezentăm decât un număr. Noi nu mai suntem o identitate cu valori și cu personalitate,…ci, am devenit un număr, un număr pe care voi doriți să-l centralizat, iar acum, folosindu-va de Coronavirus, doar încercați să treceți aceste legi, pe repede înainte, fără consultări și fără opinie publică. V-ați creat un climat propice, de dictatură feudala, în care doriți să transformați lumea în sclavi. Toate aceste documente, contopit într-un singur card, vă da posibilitatea de a anula persoana și ai da un număr. Apocalipsa este începută, iar noi românii suntem fruntașii lumii, că avem nefericita ocazie de a avea o clasă politică, de cea mai joasă speță!

 12. Implantarea unui cip pe frunte sa pe mana, are legatura cu adevarul despre: Dumnezeu, Om, si Satana! Cine sta nepasator fata de acest adevar, nu va intelege ce este cu 666 din Biblie. Ca atare orice i se ofera primeste, doar sa-i fie bine in aceasta viata! Nu-l intereseaza viata vesnica in care nici nu crede ca va mai exista!?

 13. Numai un om bolnav poate gândii astfel, acesta ar trebui Exclus definitiv din viața politică pentru asemenea gândire, el ar dori un control Total al populației cea ce ar duce la tristă perioada : Feudala (sclavagismul , asuprirea totala a omului de către om ), și mă întreb….el s-ar după…..nu cred…!

 14. Cine e individual asta? Vrea sa arate la Gașca lui Bill Gates ce erou al poporului Romin este. Nu e Rominia destul de furată? De zăcăminte, păduri frumoase, mina de lucru (c-ati sărăcit rominul și pleacă pe alte meleaguri sa-și cistiga pâinea)….
  Mai vrei sa-l controlezi cu chipuri? Pune-ti tu unul ca Rominul nostru nu-i prost.
  Card sau chip e același rahat.

 15. DOMNULE,FALCA,GANDITIVA,VA,ROG,LA.ROMANIA,PENTRU,CRESTEREA,ECONOMIEI,CRESTEREA,SALARILOR,PENSILOR,NU,VA,LASATI.AMAGITI,DE,OCULTA,MONDIALA,SATANISTII,CARE,OMOARA,OAMENII,VOR,SA,STAPANEASCA,OMENIREA,DICTATURA,ASUPRA,POPULATIEI,.SI,NU,SE,GANDESC,CA,NOI,OAMENII,SUNTEM,TOTI,MURITORI,AVEM,UN,SINGUR,CREATOR,CARE,NEA,CREAT,CARE,ESTE,STAPAN,IN,CERURI,SI,PE,PAMANT,NOI,OAMENII,TREBUIE,SA,NE,POCAIM,DE,PACATE,SA,CREDEM,IN,DOMNUL,ISUS,HRISTOR,CARE,A,MURIT,PENTRU,PACATELE,NOASTRE,.,EL,INGRIJESTE,DE,NOI,IN,TOATE,LUCRURILE,.,NU,VA,PREOCUPATI,DE,ALTE.LUCRURI,VA,ROG.,SA,AVEM.LEGATURA,CU,TATAL,CERESC,PRIN,DUHUL,SFANT,CARE,LA,LASAT,IN,NOI,SI,EL,NU,NE,VA,LASA,NICIODATA,SA,FIM,ROBI,OAMENILOR,CI,SA,FIM,BOBI,AI.LUI,DUMNEZEU.CACI,VREM,SAU,NU,VREM,ODATA,TREBUIE,SA,NE,INFATISAM,INAINTEA,SCAUNULUI,DE,JUDECATA,A,LUI,DUMNEZEU.

 16. Super idee!!!! De când o așteptăm!!! Și pentru ca guvernul moare de grija cetățenilor, cu siguranță întregul parlament va face acest lucru primii, și dacă după 10 ani e totul ok, ne vom gândi și noi, cetățenii la acest miraculos mod de a ne feri de viruși!! Și încă ceva, domnule falca, și va scriu numele cu litere mici ca asa mi se pare corect, de ce mi se impune sa ma feresc d E un virus ca să mor de altceva?? Mai nou în parlament se viteaza și de ce anume sa moara cetățenii?? Poate eu am chef sa mor de covid 19, de ce sa ma ajuți dumneata cu cardul dumitale cupa sa ma salvezi???

 17. Părerea mea este că Falcă este bolnav de CRETINISM. boală incurabilă. Trebuia să-si conecteze limba la creier înainte de a debita astfel de inepții! Asta este România normală?

 18. Dacă toate datele tale personale se află pe un singur card/ cip, un heaker care vrea sa îți fure identitatea le are pe toate la un loc, nu trebuie să se chinuie să ți le afle…Furtul de identitate va fi floare la ureche. Destept Falca ăsta !!

 19. Bai ce vrajeala ieftina aveti, minti oculte dupa ce ati furat tot cu viteza luminii acum vreti sa ne si robotizati sa stiti voi tot ce misca, umanitate 0,unde va este credinta si juramantul pe care la_ti depus atunci cand ati ajuns in functiile respective?Prima cipativa voi si rudele voastre….. Duceti-va naibii si faceti-va planeta voastra de hoti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.