Sursa foto: Romania Libera

Un bărbat de 45 de ani, cu mandat european de arestare pentru proxenetism şi lipsire de libertate, a fost arestat de procurorii clujeni.

„Un bărbat din Bistriţa, condamnat la 8 ani de închisoare şi pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud. Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la pedeapsa de 8 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi proxenetism, fapte comise pe pe teritoriul Spaniei”, au precizat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au beneficiat de informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi ulterior Curţii de Apel Cluj, fiind dispusă arestarea provizorie, în vederea extrădării, pentru o durată de 15 zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud”, au mai spus cei de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Monstrul care și-a violat fiica de 12 ani rămâne după gratii! Judecătoria Dej a respins cererea de liberare condiționată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here