Ieri, 1 iunie, Organizația de Tineret Cluj a Partidului Social Democrat a demarat o acțiune dedicată micuților clujeni, cu ocazia Zilei Copilului, în Parcul Central Simion Bărnuțiu. Plini de zâmbete și entuziasm, tinerii sociali-democrați au împărțit baloane colorate și au transformat Parcul Central într-o poveste, care i-a avut ca protagoniști principali pe Mickey & Minnie Mouse. 

„Prin prezența și acțiunile noastre dorim să promovăm unitatea, implicarea și puterea de schimbare. Acțiunea de astăzi a fost dedicată atât copiilor cât și tinerilor și părinților acestora, căci sub umbrela campaniei de consultare națională ”Tineri pentru tineri”, în cadrul acestui eveniment am dorit să stabilim și un dialog direct cu tinerii clujeni. Este important să aflăm viziunea acestora asupra lumii politice și standardele pe care le aplică în evaluarea oamenilor politici, problemele lor și să-i informăm despre modul în care pot participa activ la schimbarea acestei țări. 

La nivel județean, în ceea ce privește tineretul, am pornit procesul de refacere a TSD, astfel de acțiuni, ca cea de astăzi, fiind menite să aducă TSD-ul în mijlocul comunității, să formeze și să unească o echipă de tineri care împărtășesc aceleași valori și care doresc să participe activ la reformarea societății românești. Alături de ceilalți membri PSD, TSD Cluj își propune să ajute la identificarea unor soluții pentru problemele societății, bazându-se pe implicare nemijlocită și competență. 

Ziua Copilului este momentul când zâmbetul celor mici aduce fericirea celor mari, iar noi , TSD Cluj, dorim să contribuim la crearea unui mediu în care singura grijă a copiilor să fie bucuria vieții și a educației sănătoase în mijlocul unei familii împlinite”, a declarat Luana Șerban, Președinte TSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here