Oficialii Partidului Social Democrat Cluj au anunţat că cele 7 procente pe care le-au obţinut la alegerile pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca au fost o dovadă a faptului că în această campanie electorală nu avut timp pentru o pregătire suficientă. “Data stabilită de către Partidul Democrat Liberal pentru aceste alegeri a fost fixată în aşa fel încât ceilalţi candidaţi să nu îşi poată desfăşura o campanie întreagă şi celelalte partide nu au avut timp suficient pentru a-şi prezenta într-un mod elaborat candidaţii”, a declarat Vasile Soporan, liderul PSD Cluj.
În ceea ce priveşte procentajul scăzut de la urne, liderii PSD au anunţat că mai puţin din 30 la sută dintre clujeni au venit la vot pentru că nu au fost înştiinţaţi de această campanile într-un mod corespunzător. “Pe viitor o să ştim să ne pregătim din timp pentru viitoarea campanie astfel încât electoratul să aibă timp să ne cunoască candidaţii”, a zis Soporan.
Întărim echipa. Mergem înainte
Dictonul pe care l-au adoptat astăzi echipa PSD  Cluj este “Întărim echipa. Mergem înainte”, după cum a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Mircea Jorj. Echipa PSD a anunţat că de astăzi începe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din acest an şi pentru viitoarele alegeri pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. “Alegerea pe care au făcut-o 30 la sută dintre clujeni o respectăm, deşi nu suntem mulţumiţi absolute deloc. Cred că Teodor Pop Puşcaş ar fi obţinut un rezultat mai bun dacă ar fi avut un timp în care să devină cunoscut în faţa electoratului, nu ca şi alţi candidaţi care erau cunoscuţi deja pentru că au lucrat în cadrul Primăriei”, a declarat Mircea Jorj.
Tiberiu Hrihorciuc

1 COMENTARIU

  1. Faptul ca numai 30% din clujeni au votat, nu este numai lipsa de timp, cum spuneti, alta forta necurata,”diavoleasca” a lucrat din umbra. Cum dealfel sa intaplat in tot Ardealul.Diavolul ca sa traga spuza pe turta lui face ori ce. Vai noua.suntem orbi sa nu vedem trist Cititi domnilor Cardea Maramures-Mandria si Durerea noastra de Prof, Teresa B.Tataru.E.G. Editura Gutinul Baia Mare 2001 III vol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here