Parcul industrial Tetarom IV, proiectat în comuna Feleacu, pe 85 ha, este o promisiune nerealizată a majorităţii PNL din Consiliul Judeţean Cluj şi a preşedintelui Alin Tişe.

„PNL şi Alin Tişe au blocat prin subfinanţare proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în 2012, apoi 2016, că vor construi parcul industrial în Feleacu, consilierii liberali şi Executivul Consiliului Judeţean Cluj au subfinanţat proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV este un proiect important pentru dezvoltarea şi bunăstarea clujenilor, proiect care trebuie susţinut fără rezerve. PSD susţine extinderea şi înmulţirea parcurilor industriale şi spre alte localităţi din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educaţional de excepţie, universităţile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forţă de muncă înalt calificată.

De-a lungul anilor, în cele două mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe a promis că va aduce investitori, investiţii, multinaţionale de renume din Occident în parcurile industrial clujene. La parcuri industriale imaginare, precum TETAROM IV, V şi parţial I, avem parte şi de investitori imaginari. Este memorabil anunţul privind sosirea indienilor de la Tata Motors la Cluj, apoi informările privind negocieri de succes cu ‘mari companii’ din occident sau Asia.

În fapt, de doi ani, marii investitorii străini nu au pus piciorul în judeţul Cluj. Şi până la urmă cine ar fi interesat de parcurile industriale din subordinea Consiliului Judeţean Cluj, când singura preocupare a Executivului este să schimbe directorii din regii?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here