Sursa FOTO: Ziua de Cluj

Radu Constantea, președintele „U” Cluj, a declarat pentru Gazeta de Cluj că Ioan Mărginean nu are și nici nu va avea nicio funcție oficială la Universitatea Cluj, după ce s-a vehiculat că odată cu Eugen Neagoe s-ar putea întoarce și „Limoniu” la Universitatea Cluj.

„Domnul Ioan Mărginean nu are și nici nu va avea nicio funcție oficială la Universitatea Cluj. Nu face parte nici din staff-ul lui Eugen Neagoe. A fost o simplă conjunctură.”, a declarat Radu Constantea pentru Gazeta de Cluj.

Potrivit sureselor Gazeta de Cluj, Limoniu este extrem de apropiat de Tudor Constantea, fratele președintelui „U” Cluj, fiind văzuți împreună în ultimele zile la terasele din orașul de cinci stele.

Eugen Neagoe a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Cluj pentru a semna contractul cu U Cluj. Tehnicianul a fost așteptat la aeroport de Ioan Mărginean (aka “Limoniu”, aka “Marele Blond”, fostul oficial al “Șepcilor roșii”, care a recunoscut că nu ar refuza o revenire în cadrul clubului, scrie ziardecluj.ro

Vorba jurnalistului Mihai Hossu: “Dar ce avem noi aici? Sindromul Stockholm îi zice. Marele Blond s-a întors la victima pe care a ţinut-o captivă până în 2016”.

Ne lămureşte tot jurnalistul Mihai Hossu despre cum stă treaba cu vizita de noapte (realizaţi, nu, că avionul a avut şi 2 ceasuri întârziere?): “E toamnă. Păsările căcătoare se întorc acolo unde le-a fost cald și bine. Ce avem noi aici începând din seara asta?”

“Omul e spectacol. De calitate proastă, dar spectacol. A tras mașina în fața terminalului, l-a preluat pe Neagoe ca și cum el era conducătorul clubului, totul pentru a căpăta în ochii lui și a martorilor legitimitatea de personaj important la “U”. Eu tot mai sper, deși sunt convins că nu de capul lui a venit la “U”, că cineva legitim în club o să îl întrebe: Domnu, dumneavoastră ce calitate aveți aici?”

Mai mulți fotbaliști aflați sub contract vor fi chemați la negocieri și se va încerca despărțirea pe cale amiabilă. Actualdelcuj.ro susţine că cel puțin cinci jucători din lotul actual nu mai sunt doriți la echipă. Este vorba de: Briceag, Baravykas, Hlistei, Boiciuc și portarul Brănescu.

Eugen Neagoe a semnat astăzi cu Universitatea Cluj un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire. „Geană” urmează să fie prezentat de „Șepcile Roșii” în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here