Radu Moisin: Comuna Mărișel, peisaje ca în Elveția

177

Deputatul clujean PNL, Radu Moisin, a participat la Ziua Muntelui în Elveția din Apuseni, mai exact în comuna Mărișel, la invitația lui Viorel Ghic, primarul comunei.

Alături de parlamentar au participat și Daniel Buda, europarlamentar PNL, președintele PNL Cluj și alți colegi și primari din PNL.

„În mesajul meu adresat numeroșilor participanți am vorbit despre situația fondurilor europene și guvernamentale accesate de Primăria Mărișel, despre proiectele de extindere a asistenței medicale de urgență în zona montană a Județului Cluj, precum și despre reducerile de preț la facturile de energie electrică acordate prin lege locuitorilor din Munții Apuseni”, a scris Radu Moisin pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, deputatul clujean a participa la slujba oficiată în memoria eroilor din comună care s-au jertfit pentru patrie în cele două războaie mondiale.

„Comuna Mărișel este o destinație turistică în plină dezvoltare, având peisaje ca în Elveția, iar infrastructura rutieră, mă refer atât la drumurile județene, cât și la cele locale, este mai bună chiar ca în unele municipii și orașe din alte zone îndepărtate ale țării!”, a conchis Radu Moisin.

Citește și: Primăria Cluj-Napoca va da 3 milioane de lei firmei fondate de fiul unui general(r) SRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.