Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, susține că „scandalul care a fost ieri, alaltăieri nu îl coboară pe Nicușor Dan”, el având „șase procente peste Gabriela Firea”.

„Vă spun o chestiune. E o chestiune foarte interesantă pe București. Dacă vreți, o discutăm puțin. Nicușor Dan a trecut în fața Gabrielei Firea, are în momentul acesta șase procente peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul care a fost ieri, alaltăieri îl coboară pe Nicușor Dan. Cred că lumea va merge pe opțiunea Nicușor Dan”.

„Cred că pur și simplu Nicușor Dan este persoana care a luptat fiind în ONG, apoi în Salvați Bucureștiul, și e perceput ca un om care vrea să schimbe orașul. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, iar în aceste alegeri – sigur că va conta mult prezența la vot, mobilizarea, ce se întâmplă în ziua votului, dar Nicușor are indiscutabil prima șansă, iar eu cred că va câștiga alegerile”, a mai adăugat prim-vicepreședintele PNL.

3 COMENTARII

  1. Mai Bogdanele, intreaba-l si tu pe taticul tau, cum dracu a fost posibil sa fie rasa de pe fata pamantului UPSOM, fabrica din Ocna Mures unde a fost director. Facea produse chimice din var si sare, necesare economiei nationale si Europei si pe care acum la importam. Tu vrei sa conduci Romanica asta, tu mai? De ce nu ne explici si noua cum se face ca din conturile Primariei Cluj Napoca si mai ales ale Consiliului Judetean , banii ajungeau tocmai in contul tau. Stiu ca ai primit bani si din alte judete si de la firme care au contract cu Consiliul judetean. Asa odata, la ceas de seara de ce nu vi tu sa te spovedesti, cum a facut odata Turcescu, si sa ne spui cateva povesti. Tare te-om asculta cu placere….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here