Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) a scris pe o rețea de socializare că ieri, 29 martie, a fost cea mai rușinoasă zi de când a intrat în „nenorocita asta de politică”, în urmă cu patru ani.

Fostul jurnalist a declarat că nu credea că va trăi să vadă cum OUG 13 va fi reinventată cu concursul propriului său partid, PNL.

„ O mizerie fără seaman! Culmea e că principalii promotori și inițiatori din cadrul Coaliției de Guvernare stau pitiți și tac ticălos. Unii au inițiat si au insistat pe inițiere, alții au tăcut maiestuos si de neînțeles, doar ca sa fie linișteee!!!!! Să o ia naiba de liniște! Vom muri politic în liniște, dacă continuăm așa! Unii au scris, iar soldățeii de teracotă au executat. Răul a fost făcut. La Bruxelles s-au aprins beculețele roșii, din nou. Societatea Civilă și Presa au reacționat nervos și corect, înspăimântați pe bună dreptate. Un partid, plus un plecat din acel partid au fost readuși pe teren pe o temă preferată, singura in care sunt antrenați sa combată. Toate acestea cu un popor destul de mimetic, care privește de câteva zile bune la ce se întâmplă in Israel si in Franța. Moment perfect! Astept in continuare să scoată capul de la cutie adevărații promotori si inițiatori, să își ceară scuze sau pur și simplu să își explice demersul. Și încă ceva: pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existență, pragul de 9000 lei este mare! Foarte mare. Nesimțit de mare. Adică abuzul care produce o pagubă de 8999 lei nu mai este abuz?”, a scris Rareș Bogdan.

În încheierea mesajului său, europarlamentarul a precizat că CCR se dovedește a fi încă o dată ticăloasă, ceea ce nu mai este o surpriză pentru nimeni.

„De două ori a anulat demersul tăierii pensiilor speciale în 2020, cu largul concurs al Avocatului Poporului, apoi a introdus obligativitatea unui prag la HOȚIE, un prag ce urmează a fi stabilit in Parlament. Tare! Excepțional. Ca la noi, la nimenea”, a conchis Rareș Bogdan.

Citește și: Imagini șocante de la spitalul vedetelor din România

3 COMENTARII

  1. Lasă nu te mai da rănit..ca altfel nu-ți făceai blocuri cu socru..rudele ete….Poate odată te va verifica și pe tine cineva….??!! ca văd ca unii tac!!….dar vine o vreme când va trebui sa răspundă fiecare pentru ce a făcut..??pentru ca autoritățile nu trebuie sa doarmă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.