Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a tunat, aseară, la adresa lui ministrului de Externe Teodor Meleșcanu: „Este o ruşine pentru diplomaţia românească”.

Prezent, aseară, în studioul Digi 24, Europarlamentarul Rareș Bogdan nu s-a sfiit să-l „linșeze” public pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu. Rareș Bogdan consideră că Meleșcanu are o reacție sfidătoare față de cei care îi cer demisia pentru sabotarea alegerilor europarlamentare, precum și de criza actuală de la Chișinău.

Domnul Meleşcanu, eu cred că trăieşte momentele cele mai penibile ale carierei sale, iar după ce a reuşit performanţa la 4 ani şi jumătatesă-i umilească din nou pe românii din diaspora, acum continuă, să sfideze, este un tupeu inimaginabil al unui om care ştie că nu i se poate întâmpla nimic, care probabil o are cu ceva pe doamna Dăncilă la mână, care probabil prin cele 31 de voturi ale ALDE santajează pur şi simplu Guvernul şi îşi permite să facă orice.

Problema este nu că îl sfidează pe preşedintele României sau căsfidează partidele de opoziţie, îi sfidează pe români. Pe cei care au stat 6 ore, 8 ore, pe cei peste o sută de mii care nu au reuşit să voteze, pe cei care au fost umiliţi, pe cei care au fost îmbrânciţi, pe cei care au fost loviţi.

Pentru că în Olanda şi în Franţa au fost şi violenţe împotriva unor oameni care au stat civilizat să-şi exercite un drept fundamental într-o democraţie. Deci domnul Meleşcanu nu cred că nu înţelege ce a făcut, Înţelege foarte bine, mai ales că totul a fost premeditat.

În momentul în care deschizi secţii dar pui mai puţine ştampile, deschizi secţii dar pui mai puţine cabine de vot, pentru ca să voteze dor 23 de oameni pe oră, e clar că vorbim despre o premeditare”, a declarat Rareş Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here