Rareș Bogdan oferă o replică la comentarilul „veninos” pe care Orban l-a dat în cadrul unui interviu. La întrebarea dacă Rareş Bogdan este şarpele pe care l-a crescut în partid, Orban a răspuns: „Nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Răspunsului lui Rareș Bogdan:

„Sunt convins că-mi va explica personal. Nu cred că o polemică în spațiul public ajută în acest moment România, cred că trebuie să ne referim la chestiuni concrete de guvernare.

Dacă s-a referit la șarpe, poate Ludovic Orban s-a referit știind că medicina consideră șarpele un simbol la vindecării, sau poate s-a referit la faptul că bunul Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să facă un șarpe de aramă, astfel încât oamenii care sunt mușcați de șerpi să se uite la el și să fie vindecați”, a spus Rareș Bogdan miercuri, la Digi24

„Eu nu vreau să polemizez cu Ludovic Orban în spațiul public. Eu cred o chestiune destul de simplă, că după vindecare vine relansarea, întinerirea și cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban în această logică. Vă asigur că niciodată atunci când am criticat – și până la urmă suntem partid liberal, nu suntem PCR – nu a fost din răutate.

Reacția mea nu a fost din răutate, reacțiile mele nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase, perfide, tipice practicilor medievale, nici a trădărilor fanariote”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Citește și: Mucenicul Rareș Bogdan nu este de acord cu gayficarea României

Sursă: ziuadecluj.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here