Potrivit unui analist politic, în interiorul USR are loc un război intern. Pe de o parte, facțiunea pro-Barna militează pentru ca partidul să intre la guvernarea, iar facțiunea adversă își dorește rămânerea în opoziție.

Analistul Mirel Axinte a prezentat cele două tabere care se vor bate pentru șefia CN și arată că unii, în frunte cu Dan Barna, își doresc ca USR să preia guvernarea, în timp ce alții vizează rămânerea în opoziție.

”Principalele liste* care se vor bate pentru cele 24 de locuri în Biroul Național al USR

Echipa Barna: USR la guvernare versus Echipa Chichirău: Uniți Salvăm România

USR LA GUVERNARE
Dan Barna, Cătălin Drulă, Tudor Pop, Radu Mihaiu, Emanuel Ungureanu, Ionuț Moșteanu, Claudiu Năsui, Radu Mihail, Diana Mureșan, Cristina Prună, Silvia Dinică, Cristi Moș, Vlad Botoș, Pollyana Hangan, George Marussi, Liviu Mălureanu, Radu Miruță și alții

UNIȚI SALVĂM
Cosette Chichirău, Cristian Ghica, Mihai Goțiu, Florina Presadă, Stelian Ion, Adrian Prisnel, Nicu Ștefănuță, Vlad Alexandrescu, Ana Ciceală, Tudor Benga, Marius Gheorghe, Silviu Dehelean, Cristian Seidler; Dumitru Dobrev, Teodora Stoian și alții.

* în iulie Emanuel Stoica (diaspora) a introdus un amendament prin care alegerile pentru BN se fac pe liste”, scrie Mirel Axinte.

Citeste si Firma USR-istului Dan Barna a avut contracte de sute de mii de euro de la PSD

4 COMENTARII

  1. Straniu ar fi să se strângă alte liste. Raportul de forțe real e de 8:2 pentru Barna, însă a-i șterpeli partidul, ca lui Nicușor Dan, poate primi acum aplauze maxime! Și de la puterea liberală, și de la puterea pesedistă.

  2. Sa va ia dracu de usr-iști.In loc sa fiti uniti voi va dezbinați.Vai de țărișoara asta.Nu avem nici un partid in care sa mai avem incredere

  3. EXPLICATIA e foarte simpla: partidul fiind mosit de secu’ e si foarte usor de manevrat de ,,nasici” in ce directie vor. Dan Ilie Barna e un tip educat, cu o prestatie intelectuala O.K. dar … nu il voi vota niciodata, un absolvent de drept care a lucrat cu fonduri europeene … practic omul nu a fost nicodata un independent, suspect si locul de munca al sotiei – vezi mai ales salarizarea vs. incadrare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here