Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a luat o decizie în ceea ce priveşte contestaţiile depuse de Rosal şi Brantner Vereş la rezultatul licitaţiei pentru salubritate stradală şi deszăpezire, care, potrivit patronului celei din urmă, nu este în favoarea companiei Supercom, desemnată de primărie drept câștigătoarea contractului de 30 de milioane de euro pe opt ani.
Eugen Vereș susține că redevența ce ar trebui platită Primăriei de firma câștigătoare nu corespunde cu cea din caietul de sarcini. De asemenea, se pare că Supercom a avut o cifră de afaceri mult mai mică decât cea de minim 100 de milioane de lei prevăzută în regulile concursului.
La licitaţia pentru curăţenia stradală şi deszăpezire au depus ofertă societățile: Lotul I/sector 1: SC Romprest Service SA, RER Ecologic Service Oradea SA, SC Supercom SA şi SC Rosal Grup SA; Lotul 2/sector 2: SC Romprest SA, RER Ecologic Service Oradea SA, SC Polaris M Holding SRL, SC Supercom SA, SC Rosal Grup SA şi Compania de Salubritate Brantner Vereş.