Ieri, zeci de polițiști au desfăşurat razii în Piața Mărăști și în zona centrală a orașului. De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, polițiștii de de la rutieră au acționat în cartierele Grigorescu și Gruia.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, în Piața Mărăști au fost legitimate 29 de persoane și au fost verificate 5 persoane fizice autorizate și 7 producători agricoli.

“Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei”, transmite IPJ Cluj.

Au fost instituite filtre rutiere pe străzile Tăietura Turcului, Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Mirăslău pentru verificarea modului de respectare a legislației  de către conducătorii auto privind transportul de mărfuri. Astfel, au fost controlate 23 de autovehicule și 9 autoutilitare.

De asemenea, polițiștii au efectuat controale privind regimul de deținere al câinilor periculoși, fiind controlați 12 deținători de astfel de câini.

“Au fost verificate 4 localuri de alimentație publică și stații peco și au fost controlați 17 agenți de pază. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de circa 3.000 de lei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here