După decizia președintelui Klaus Iohannis în legătură cu demiterea Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA-ului, #rezistenții sunt revoltați și trec prin momente de durere insuportabilă. Așa că au găsit vinovatul, trădătorul, identificat în persoana președintelui Iohannis. Unele minți pătrunzătoare din rândul #rezist, au descifrat semnele trădării încă din 2017, ba chiar și mai înainte de acea dată:

” Poate acum înțelegem culoarea gecii roșii din iarna lui 2017, doar că noi atunci am făcut exact ca acum și ca în toate celelalte momente grele… i-am găsit scuze, am spus că e parte a unui plan mirific, fantastic, nemaipomenit… dar care lipsește cu desăvârșire! El de fapt ne transmitea subtil că e de-al lor! „” (Roxana Adriana Ionescu)

“Cu aceiași jachetă s-a prezentat și în 2014, a urmat țeapa dată celor din stradă printro poziție dubioasă de consultări care nu aveau legătură cu solicitările străzii după înlăturarea lui Ponta, țeapa dată lui Ciolos și Guvernului Tehnocrat după ce aceștia au fost puși să renunțe la funcțiile ocupate în PE și prin numirea unui guvern politic după ce PSD nu a obținut o majoritate politică de 50% în alegerile parlamentare! Restul pină în prezent este de can-can, totul o bășcălie la adresa tuturor instituțiilor și cetățenilor care au crezut în răzgândirile sale raportate la”principii” și „valori””( Berendei George )

”Asta …da, mare trădare ! Cum se numește un om care iși trădează cel mai apropiat prieten (aliat), de frică să nu-și piardă scaunul (privilegiile și funcția)” (Vasilica Militaru )

„”Sa duca dracu la Sibiu ca este un nesimtit sluga puscariasilor dracu il voteaza este escroc.”( Cristian Lupu)

 

 

Sursa: sokant.ro

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here