Agiraţie mare, miercuri, la cimitirul din comuna clujeană Floreşti cu prilejul înmormântării unui rom din localitate! Exact în momentul când sicriul era coborât în mormânt, patru pirande au leşinat instantaneu, astfel că s-a creat o situaţie fără precedent: nimeni nu mai ştia care să fie prioritatea – înmormântarea defunctului sau acordarea primului ajutor celor patru pirande.

Până la urmă unul dintre participanţi a apelat la numărul de urgenţă 112, astfel că la faţa locului a sosit în scurt timp o ambulanţă a S.A.J. Cluj.  Acolo, însă, medicul de pe ambulanţa S.A.J. a constatat că este nevoie de intervenţia unei ambulanţe de mare capacitate, aflată în dotarea I.S.U., aşa că a dat “alarma” la Cluj-Napoca. Până la venirea celor de la S.M.U.R.D. spiritele s-au încins, romii au început să vocifereze iar în momentul când şi-a făcut apariţia şi echipajul “mare” de la Cluj, aceştia erau deja puşi pe bătaie. Astfel, doctoriţa de pe ambulanţa S.M.U.R.D. s-a trezit lovită şi cu cu hainele rupte de către pirande, iar asistentul bătut de-a binelea, având ulterior nevoie de 7-8 zile de îngrijri medicale, conform certificatului medico-legal eliberat joi de către medicii de la I.M.L. Cluj.

Ca urmare a acestui incident, Parchetul a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ultraj, dar procurorul de caz – culmea! – nu a luat nicio măsură împotriva făptaşilor deoarece nu a identificat martorii oculari ai altercaţiei.  Acest caz seamănă leit cu cel al bătăii petrecute în urmă cu câteva luni la Târgul de maşini din Gilău – între romii clanului Dafinel şi Ţambric. Atunci autorităţile au pus „batista pe ţambal”, neacuzând pe nimeni, în ciuda înjunghierilor care au avut loc acolo!

Vezi aici si scandalul din Gilau : http://gazetadecluj.ro/scandal-imens-cu-batai-si-injunghieri-aceasta-dimineata-la-targul-de-masini/

 

 

 

 

19 COMENTARII

 1. „nu a luat nicio măsură împotriva făptaşilor deoarece nu a identificat martorii oculari ai altercaţiei”

  pai normal ca ii doare in dos de lege… ca procuratura ii scapa….
  PENIBIL!!!
  procuroru ala ar trebui demis pentru incompetenta!

 2. Oare de ce nu ii alungă nimeni pe țigani? O să ajungem ca în Venezuela, să fim furați și bătuți și răpiți în plină zi. Ar trebui intervenit cu armata, și alungați naibii undeva în America de sud.

 3. Pe specimenele astea de țigani borâți nici in spitale nu trebuie primiti noi oameni de rand plătim taxe si impozite rușine domnului procuror care il doare la basca ca si a primit partea de la jeguri.

 4. nu tiganii sunt de vina ,ei fac ce stiu ,dar 112 stiind ca e o interventie cu risc ar trebui sa se coordoneze si cu politia ,legile nu sunt in regula ,persoanele care lucreaza in domeniu ,inclusiv politisti jandarmi ,judecatori nu sunt suficient protejati,iar legiuitorii nu vad nu aud ca doar nu e prima oara cand se intampla .

 5. […] Agitaţie mare, miercuri, la cimitirul din comuna clujeană Floreşti cu prilejul înmormântării unui tigan din localitate! Exact în momentul când sicriul era coborât în mormânt, patru pirande au leşinat instantaneu, astfel că s-a creat o situaţie fără precedent: nimeni nu mai ştia care să fie prioritatea – înmormântarea defunctului sau acordarea primului ajutor celor patru pirande, conform gazetadecluj.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here