Rosal va invita sa participati la actiunea de colectare selectivă și reciclare creativa organizata de ASOCIAȚIA PĂRINTE ÎNFLOREȘTI si partenerii acesteia – hipermarketul Cora, Nea Garden și Asociația Ecouri verzi.

Prin proiectul intitulat ”Stația înFloritoare” se va decora stația de autobuz Cora, prin utilizarea unor tehnici de reciclare creativă și materiale reciclabile.

Proiectul se va desfășura în data de 25 aprilie, începand cu ora 11,00, in parcarea Cora, in zona casuțelor si va consta in:

– pregătirea suporților de flori din PET-uri;

– umplerea acestora cu pământ și flori;

– decorarea stației.

Indemnăm mai ales părinții să participe împreună cu copii pentru a se informa referitor la colectarea selectivă și pentru a invăța tehnici de reciclare creativă de la specialiștii de mediu implicați in proiect. Participarea este gratuită.

Persoanele care doresc să participe la proiect pot trimite un email pe adresa contact@parinteinfloresti.ro sau pot suna la nr. 0742-837310 pentru a-și confirma participarea și pot veni la eveniment cu PET-uri colectate in prealabil. Celelalte materiale sunt puse la dispoziție gratuit de către Asociația Părinte înFlorești și partenerii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here