Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică ar fi fost exmatriculat în facultate pentru că nu a fost la cursuri, potrvit dezvăluirilor făcute de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”.

Informația vine după ce zilele trecute s-a dezvăluit că Andi Manciu nu are nici măcar diplomă de licență, obligatorie pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere.

„Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban are o problemă uriaşă. Nu doar că nu şi-a terminat universitatea, ci a și fost exmatriculat de la SNSPA. De ce? Nu participa la cursuri şi asta nu se întâmpla sporadic”, este anunţul făcut în exclusivitate de Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei”.
Realizatorul TV a detaliat cum se produce exmatricularea unui student. „Dacă participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare, examenele, vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu”, a spus Mihai Gâdea.
În cadrul emisiunii, realizatorul TV a prezentat şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească orice cetăţean pentru a ocupa o funcţie publică de conducere aşa cum este cea deţinută de Andi Manciu, iar condiţia principală este absolvirea cu diplomă a studiilor universitare de master, condiţie pe care Andi Manciu nu o îndeplineşte în acest moment.

Grupul de Comunicare Strategică este instituţia care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Manciu conduce acest grup, dar este şi consilier de stat al premierului României.

Sursa: Jurnalul National

3 COMENTARII

  1. Dintre exmatriculările oficiate, oare e posibil ca unele CNP-uri să nu știe că au fost înscrise la secții ce doresc a păstra catedre ? Verificarea e simplă.

  2. Pe vremea lui neanicu, informatorii ,acoperiții,lipseau de la scoală, servici, cât doreau si nu se lua nicio măsură coercitivă.Cine trebuia, știa unde este, tot la munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here