În plin scandal Baranga, cade o potențială bombă: șeful controversatului Grup de Comunicare Strategică în pandemie e acuzat că declară în fals studiile universitare.

Acuzația vine de la siteul Spotmedia.ro, prin pana ziaristei Ioana Ene Dogioiu, pornind chiar de la cazul Baranga, transmite Inpolitics.

”Baranga nu e un accident, Baranga mi se pare mai degrabă un simptom care doar pe dl Orban pare a nu-l îngrijora.
Dacă domnia să era omul care dorește în mod sincer să reformeze statul roman din temelii și pentru această reformă cere votul românilor, eu aș fi așteptat să-l văd negru de supărare, aș fi așteptat să văd demiterea celor care au făcut evaluarea în baza căreia domnia sa a semnat ultima numire a dlui Baranga, aș fi așteptat declanșarea unei verificări la sânge a tuturor titularilor de funcții publice de sus în jos. Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență(s.n.)”.

Problema nu e doar că o persoană cu asemenea responsabilități în pandemie nu ar avea studii universitare, ci că declară oficial că le are. Conform CV-ului oficial al lui Manciu, consilier de stat al premierului și responsabil cu coordonarea comunicării la nivelul guvernului, el ar fi absolvit SNSPA în 2008. Rămîne de văzut care informație e reală: cea din CV-ul său, ori cea aruncată pe piață de Spotmedia.

Text preluat integral de pe Flux24.

3 COMENTARII

  1. Ma prostalaule , dacă n aveai bani sa ți cumperi o diploma dar ai salar, boule scotea i un împrumut de la o banca și i ți luai câte diplome vrei și doctorat, știa i ca ești bugetar și ai nevoie de hârtie de șters la fund recunoscuta la angajare și la salar, ca ai fost studios

  2. De la alde ăștia primim noi informările panicarde despre numărul de cazuri noi, niciodată de vindecați. Totul e o uriașă minciună care costă vieți. Ar trebui să vorbim despre anchete penale și închisoare, nu despre falsa pandemie covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here