În pragul alegerilor Europarlamentare, Gazeta de Cluj vine cu un sondaj prin care vă puteți vota favoritul PNL care să vă apere interesele după ce va ajunge în funcția de europarlamentar. Venim cu o propunere de patru cadidați, aceștia fiind: Daniel Buda, Emil Boc, Dan Tarcea și Horia Șulea.

Acest sondaj va scoate în evidență aprecierea cetățenilor față de realizările liberalilor pe care pe care i-am înscris în sondaj.

Am realizat acest sondaj în contextul în care înscrierile pentru europarlamentare se vor face până la data 1 octombrie în cadrul partidului, iar rezultatele finale se vor afla până la sfârșitul anului.

Care dintre liberalii clujeni ați dori să vă reprezinte în Parlamentul European?

  • Emil Boc (40%, 224 Votes)
  • Horia Șulea (30%, 171 Votes)
  • Daniel Buda (20%, 111 Votes)
  • Dan Tarcea (10%, 55 Votes)

Total Voters: 561

Loading ... Loading ...

5 COMENTARII

  1. ….rusine, daca il trimitei din nou pe Buda… buzilor din nou in Parlamentul European, nu borfas care nu a facut nimic pentru voi prostimea.

  2. Horia Petru Sulea ar fi cel mai bun , pt. Ca se vad toate realizările care le-a făcut in mandatul de primar.OMUL FAPTELOR NU DOAR AL VORBELOR. De Realizat ceva e mai greu , de criticat foarte ușor. Poți s-ai faci bine la cineva de nouăzecișinouă noua de ori ,dacă o data i-ai greșit nu mai ești bun de nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here