Ana Maria Danciu, acționarul majoritar al firmei SOSTT CONSULT SRL, a primit un contract de la Institutul Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca în valoare de aproape 2 milioane de lei.

Spre finele lunii trecute, spitalul clujean a atribuit licitația ”Servicii de publicitate”, în valoare de 1.787.320,00 lei, fără TVA, firmei SOSTT CONSULT SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 1.847.500 lei, fprp TVA, iar firma lui Danciu a fost singura care s-a înscris la licitație.

Pe anul fiscal 2017, firma a declarat o cifră de afaceri de 664.521 lei, un profit de 51.854 lei și doi angajați. Acționarii firmei sunt Ana Maria Danciu (majoritar) și Vasile Cadiș.

Acționarul majoritar al societății este soția lui Florin Danciu, fostul patron al publicației clujene Foaia Transilvană, cunoscut pentru faptul că, după ce a falimentat ziarul pe care l-a fondat împreună cu Cornel Nistorescu, nu i-a mai plătit ziariștii angajați.

Sursa foro ncn.ro. Florin Danciu

Ana Maria Danciu a fost șef de cancelarie la Instituția Prefecturii Cluj. Întrebată care este publicația cu care a câștigat contractul pentru serviciile de publicitate ea a spus că nu știe.

”Eu nu mă mai ocup de firmă, sunt doar acționar. Nu știu să vă dau mai multe detalii. Cred că v-am răspuns la întrebare”, a declarat ana Maria Danciu pentru Gazeta de Cluj.

Ana Maria Danciu, împreună cu PSD-istii clujeni Remus Lăpusan și fostul Prefect al Clujului, Gheorghe Vușcan

Ce trebuia să îndeplinească firma cu 2 angajați care a câștigat contractul

Potrivit criteriilor de atribuire, pentru a câștiga licitația firma trebuiea să îndeplinească următoarele condiții:

Criteriu privind calitatea – Nume: Audiența maximă obținută (în milioane de pers.) conform Google Analytics si rapoarte Facebook/Pondere: 8

Criteriu privind calitatea – Nume: Audiența maximă obținută (în milioane de pers.) conform datelor BRAT/Pondere: 8

Criteriu privind calitatea – Nume: Audiența maximă obținută (în milioane de pers.) anul 2017 conform datelor Asociației pentru Radio Audiență – punctaj maxim/ Pondere: 12

Criteriu privind calitatea – Nume: Audiența maximă obținută (în milioane de pers.) în anul 2017 conform Kantar Media/Pondere:2

Prețul – Pondere: 60

Citeste si Acreditare importantă primită de Institutul Oncologic din Cluj Napoca

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here