Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni, că nu consideră că în ședința CEX se va discuta despre revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, deoarece membrii partidului se ascund după deget în privința acestui subiect.

Ștefănescu a susținut, înainte ședinței CEX al PSD, că nu crede că se va discuta despre revocarea lui Kovesi. „Nu vedeți că ne ascundem după deget la acest subiect? În afară de câteva voci care spun răspicat că Tudorel Toader și-a făcut datoria de ministru și că trebuie susținut în condițiile astea și că scandalul este uriaș, aceleași voci pe care le cunoașteți, restul, poziția oficială este că nu ne implicăm sub nicio formă în acest subiect”, a precizat secretarul general adjunct.

Întrebată dacă această poziție este una corectă, acesta a răspuns că nu știe.

„Nu mai știu în ce ar mai trebui să ne implicăm, pentru că lucrurile sunt cunoscute la nivel național și toată lumea așteaptă acum, la Cotroceni, o decizie. Eu zic așa: să fim calmi pe acest subiect până când domnul Iohannis trage o concluzie și, după aceea, vom avea cu siguranță mai multe comentarii”, a adăugat Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here