Pentru că, #GuvernulMeu Ciucă a trecut HG de prelungire cu 15 ani a licenței OMV Petrom, până-n 2042 deci (!), pentru extracția de petrol și gaze. Au trecut-o la documente confidențiale, ca să nu se mai blocheze prin scandal de presă, ca data trecută. Iohannis știa deja că nu va fi ultima ședință a #GuvernuluiMeu, dar nici n-a vrut să riște și să se trezească luat-la-bețe de către verișorii lui de la Viena, pe motiv că nu le-a rezolvat problema.

Vedeți așadar cât de greu o duce Iohannis, n-a fost suficient că le-a dat cadou de 700 de milioane de euro austriecilor prin scutirea de plata taxei de solidaritate, cei care ne-au refuzat la Schengen mai vor. Mai vor pentru că mai trebe și pentru că se poate! Ei știu bine că Klaus e președintele lor în “Țara lui merge-bre!”

Cozmin Gușă

Citește și: Lot de hoți de motorină din Gara Dej au scăpat de pușcărie după ce judecătorii au anulat probele procurorilor

2 COMENTARII

  1. SCHENGHEN..poate sa mai aștepte!!!!! în acest caz…și mergem în SUA cu viza…noi partenerul strategic……Cât iei mai bat ăștia joc de acest popor??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.