Orban a venit azi în vizită la Cluj, dar în cadrul conferinței de presă acesta a fost abandonat de Emil Boc și Alin Tișe. În urma întrevederi cu Orban, Tișe transmite un mesaj usturător în care îl acuză de lipsă de respect.

„Legat de vizita DL Orban ,

Nu voi mai accepta ca munca mea din județ să fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin în vizită pe aici și apoi pleacă . Să-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au.
E o chestiune de etica politică.

Oameni incompetenți în județele lor (care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj să se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect: vezi numirea prefectului de Cluj .

Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politică din județ și ne afectează negativ electoral.

Oameni inferiori politic vin la Cluj să se laude cu munca noastră și să o dea exemplu.

Am trecut de faza aceasta.
Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora.

Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita.

Politica se schimbă. Oamenii trebuie să se schimbe. Unii din partid încremeniți in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat.

Reformarea PNL este obligatorie.
Un partid nereformat nu poate reforma România.” declară Alin Tișe.

Citește și: Ludovic Orban abandonat de Emil Boc și Alin Tișe în sediul PNL

3 COMENTARII

  1. Da activitatea administrativă dezastruoasă este cartea de vizita:groapa de gunoi ,drumurile județene reabilitate pe bani multi care după șase luni sunt praf etc.dar domnul tise are onoare:a declarat că dacă prefectul va fi de la UDMR își dă demisia.asteptam!!domnul Orban nu trebuie sa bage in seamă asemenea personaje jalnice.

  2. Are deptate nu stiu sa fure ca Puradel cu Co operativa poate ca e cineva la CEC sa le dea credit cu parandaratul… sa ne faca bine ..Si Rares ce a lucrat ca angajatele lui DRAGNEA dar mai putin, treaz ,dar BOC e de comitet de PARTID .. la si promovat cu Toma …la CNA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here