Băile moderne pun foarte mare accent pe ideea de estetică și de confort, astfel aspectele estetice și de confort primează în fața accesorizării tradiționale. Dacă te pregătești să faci schimbări în casa ta și ai nevoie de inspirație pentru amenajarea băii, iată un top al celor mai căutate obiecte sanitare pentru o baie modernă.

Sisteme moderne de duș

În prezent sunt foarte apreciate sistemele de duș cu sau fără termostat, care schimbă în totalitate experiența curățării. Aceste sisteme de dus moderne au proprietatea de a înfrumuseța baia și de a oferi confort și funcționalitate. Te bucuri de un control eficient al debitului de apă, de reglarea temperaturii și de mai mult confort în utilizare, grație elementelor componente ale sistemului.

Paravane de duș moderne

Pentru un spațiu de duș ultra modern și elegant, alege paravane de dus pentru căzi walk-in, realizate din sticlă transparentă, rezistentă și sigură.

Cabine de duș

Față de modelele de căzi tradiționale din fontă, grele și consumatoare de spațiu, cabinele de duș reprezintă o îmbunătățire semnificativă în amenajarea băilor. O cabina de dus ocupă spațiu restrâns, datorită dispunerii pe verticală și schimbă aspectul băii, conferindu-i o imagine modernă și elegantă.

Lavoare din marmură

Lavoarele sunt alternativa elegantă la chiuvetele tradiționale, însă avantajul major al acestora este faptul că ocupă mai puțin spațiu și au forme deosebite, care se potrivesc în funcție de stilul ales pentru baie.

Vas de toaletă suspendat

Una dintre cele mai bune alegeri pentru un spațiu modern este folosirea vaselor de WC suspendate, deoarece acestea permit o eficientizare a spațiului și curățarea mai facilă a acestuia, mai ales în zona inferioară.

Radiatoare port-prosop

Dacă vrei ca baia să fie protejată de umiditate excesivă, condens și mucegai, atunci un radiator port-prosop poate fi o soluție eficientă. Acesta poate usca prosoapele folosite după duș, chiar în timp ce îți permite să te bucuri de confortul termic dorit.

Oglindă cu iluminare led

Pentru un plus de confort și pentru o estetică deosebită, oglinda cu led este o opțiune foarte bună. Te poți bucura de o iluminare mai eficientă a băii, dar și de accente luminoase care să scoată în evidență anumite zone ale băii.

Toaletă cu funcții inteligente

Specifice mai ales țărilor asiatice, toaletele inteligente devin tot mai apreciate și în Europa, oferind o experiență de igienă avansată și un design futurist. Optează pentru o toaletă cu funcții de încălzire sau spălare, ori chiar autocurățare, care să te ajute să îți dedici mai mult timp pentru tine.

Robineți cu senzori

Pentru ușurința folosirii apei, poți folosi robineți cu senzori de mișcare. În acest fel, poți controla consumul de apă și te poți bucura de o soluție modernă de amenajare.

Ventilator de baie automat

Pentru a te bucura de o ventilație corespunzătoare a băii, poți instala un sistem modern de ventilație, automat, care să îți ofere astfel un spațiu igienic și confortabil.

Acestea sunt unele dintre cele mai căutate obiecte sanitare pentru baie pe care le poți implementa și tu în proiectele de amenajare. Alege ceea ce este potrivit pentru baia ta, luând în calcul dimensionarea corectă și stilul aferent acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.