Și iată ziua a venit. Laura Codruța Kovesi, zisă și ”Slujirea” de către jalnicul filosof Gabriel Liiceanu, trebuie să dea cu subsemnatul în fața procurorilor. Iar capetele de acuzare nu sunt glume, vorbim de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă – capete de acuzare care dacă vor fi confirmate în instanță îi pot aduce ”Slujirii” cam zece ani de pușcărie la Târgșor – unica închisoare de femei din România.

Acum Laura Codruța Kovesi își face apărarea și își clamează nevinovăția la posturile Securității și mă refer aici la U.M. Digi TV, la falimentara și furata Realitatea TV și la B1 TV, lucru care îl reproșa pe vremuri inculpaților DNA care dacă erau oameni politici li se și cerea să facă un pas în spate sau măcar în lateral când aveau ”onoarea” să intre în malaxorul de zdrobit destine numit DNA. Dar să recapitulăm pe scurt faptele: un cetățean român depune o plângere penală împotriva cetățencei Laura Codruța Kovesi, procurorul face cercetări și o citează absolut legal pe suspecta Laura Codruța Kovesi la audieri. Mai mult decât atât, Laura Codruța Kovesi a fost citată personal și nu a aflat acest lucru din mass-media, așa cum au pățit-o alte sute de nenorociți. Sau putea să o pățească cum am pățit eu când m-a înhățat pe mine Parchetul cu mandat de aducere de la mine de acasă după care am fost ”premiat” cu un mandat de arestare. Și m-am întors acasă după șase luni de la audiere și am fost declarat nevinovat după 11 ani. Asta-i o porcărie , nu cum a fost citată absolut procedural nesimțita de Laura Codruța Kovesi. Așa că ciocul mai mic, doamnă procuror! Când ai băgat oameni nevinovați la pușcărie,  unii chiar murind acolo, nu erai deloc preocupată de drepturile omului. Acum ești, zdreanța dracului că este vorba de tine, așa-i?

Dar să o lăsăm momentan în pace pe această otreapă. Cine i-a sărit în ajutor, cum s-a colorat hârtia de turnesol? În primul rând, patronii ei străini. Viitorul fost ambasador al SUA în România, hans klemm, declară: ”este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes”. Deci ambasadorul ăsta de doi cenți știe deja că în dosarul în care este cercetată Kovesi nu este nimic și că totul, vezi Doamne, este o încercare de a o discredita pe Sfânta Kovesi. Dar de unde știe nesimțitul ăsta hans klemm ce este în dosarul lui Kovesi? O fi agent CIA procurorul Adina Florea, cea care instrumentează dosarul lui Kovesi? Câtă nesimțire are în gușă funcționărașul ăsta, bine a făcut Liviu Pleșoianu că i-a cerut expulzarea din țară. După ce le găzduim pe gratis scutul antirachetă de la Deveselu. grohăitorul de la ambasada SUA se comportă cu noi ca și cu slugile lui din Panama și Costa Rica. Ar trebui să fie dat afară din țară de multă vreme râtanul.

Dar mai avem un client cu ștaif. Șeful direct al trădătorului Klaus Iohannis – mă refer aici la europarlamentarul german Elmar Brok care spune că dosarul lui Kovesi ”dovedește că este vorba de o chestiune politică, nu despre un demers judiciar credibil” și că ”este deja clar că guvernul român încalcă principiile statului de drept, similar cu ceea ce s-a întâmplat în Ungaria și Polonia” și în final cere ”autorităților române să abandoneze mentalitatea stalinistă și să reanalizeze situația din perspectiva statului de drept”. Dar de unde știe Brok ce-i în dosarul lui Kovesi, visează, are calități de telepat, o fi rudă cu Baba Vanga?

Și ultimul străin, deși are cetățenie română încă, neamțul Klaus Werner Iohannis zice și el: ”solicit Secției de investigare a infracțiunilor din justiție corectitudine maximă, respectarea cu strictele a legii și clarificarea rapidă a situației în ceea ce privește dosarul deschis pe numele Laurei Codruța Kovesi”. Bă` nenorocitule, când DNA și DIICOT sub conducerea Laurei Kovesi și a altor gunoaie au distrus clasa politică și antreprenorială românească ai guițat ceva? Nu! Dar acum te trec fiorii reci pe presupusa ta coloană vertebrală că dacă Kovesi se sparge, te duci și tu pe sfârlă cu casele tale și cu toată protecția care încă ți-o face SRI-ul. E rău, așa-i? Se apropie ziua când o să renunți la cetățenia română ca să mergi la părinții tăi în Germania care deja au renunțat la cetățenia română și la patronii tăi din PPE, nesimțitule!

Liviu Man

7 COMENTARII

 1. Catre Liviu Man: Sunt din nou surprins de ceea ce afirmi. Oare sa fi fost eu, noi, cu totii din Cluj, Bistrita, etc., atat de naivi ?. Emil Aluas, Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj. Livonia, MI.

 2. „Le gazduim pe gratis Scutul de la Deveselu”???
  Toarsu’ Man,bateti campii,la modul jenant…
  Treziti-va,nu mai suntem in anii ’90,nu mai merg
  rahaturile astea cu vanndutul Romaniei catre straini!
  Romania a cerut gazduirea Scutului pricepeti?
  Romania a cerut sa fie primita in UE si NATO NU invers!
  Lasati tampeniile astea cu tradatorii Iohannis si Kovesi
  si vorbiti despre condamnatul Dragnea,cel ce fura banii
  copiiilor.

 3. Draga Emil:nu fii surprins.Ca acesta(….) sunt cu sutele in Parlament si in jur.Asculta,daca rezisti,ce spun si ai sa vezi ca folosesc EXACT aceleasi cuvinte de L E M N.Ce este mai grav este ca au tupeu si o agresivitate iesite din comun.Dupa parerea LOR,Adrian Nastase,George Becali,Voiculescu,Sebastian Ghita etc sunt niste ingeri urmariti de demoni.

 4. Domnule Man, mi-a plăcut articolul dumneavoastră, vă felicit pentru incisivitate! Am rezerve doar faţă de o singură afirmaţie: „grohăitorul de la ambasada SUA se comportă cu noi ca și cu slugile lui din Panama și Costa Rica”, Pe de o parte afirmaţia nu e corectă ca sens – corectă ca sens ar fi fost afirmaţia „”grohăitorul de la ambasada SUA se comportă cu noi ca și cu slugile SUA din Panama și Costa Rica”. Pe de altă parte, din păcate, eu nu văd nicio diferenţă între situaţia din Panama şi Costa Rica şi cea din România în privinţa raporturilor cu SUA. Şi la noi şi în cele două state din America Centrală majoritatea politicienilor execută prompt ordinele primite de la Washington. Recent Meleşcanu, ministrul de externe al coaliţiei „penalilor”, a afirmat că nu putem să excludem staţionarea rachetelor americane cu încărcătură nucleară în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here