Procurorii DIICOT Cluj au efectuat, marți, 1 august, 44 de percheziții domiciliare pe raza județelor Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc. Peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT Cluj, după ce ar fi comercializat consumatorilor de pe raza județului Cluj și a județelor limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 lei pentru o doză.

„La data de 01.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj pun în aplicare 44 de mandate de  percheziție domiciliară, în locații situate pe raza județelor Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc, deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane au comercializat în mod repetat, consumatorilor de pe raza județului Cluj și a județelor limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.”, a informat DIICOT.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate  Oradea, Timișoara, Mureș, Alba, Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad, Satu Mare, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj –  Serviciul de Investigații Criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița – Năsăud.

La activități participă și jandarmii grupărilor mobile de jandarmi Cluj și Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Citește și: După ce și-a pregătit tacit închiderea, Universitatea Creștină Dimitire Cantemir s-a răzgândit și organizează concursuri de admitere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.