Apele agitate ale Mării Negre au mai luat o viață. Medicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa au fost anunțați, prin apel la 112, că pe malul plajei Modern plutește un corp de copil.

Militarii ISU Constanţa intervin pentru scoaterea minorului dintre stabilopozi cu o ambarcaţiune CBRN. La fața locului se mai află un echipaj de pompieri format din 10 subofiţeri și o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Tot pe plaja Modern din Constanța a avut loc o tragedie similară în luna iunie, când, un minor s-a înecat. Copilul a fost declarat decedat după o oră în care echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare.

ISU Dobrogea transmite un mesaj tutror turiștilor de pe litoral: „Fiți responsabili pentru viețile voastre!!! De la începutul lunii mai și până în prezent mai multe persoane (din care 3 minori de 7 ani, 11 ani, respectiv 14 ani) și-au pierdut viața în apele Mării Negre și 2 persoane în lacuri de pe raza județului Constanța!!! Respectați indicațiile salvamarilor, a administratorilor de plajă și nu în ultimul rând respectați semnificația steagurilor arborate pe plajă! O secundă contează pentru a vă salva viața!”, conform Replicaonlie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here